Balázs Vera, a Survivor szereplője nehezen hagyta ott családját a műsor kedvéért

kockás has Balázs Vera család szeretet műsor Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derekasan küzd a Survivor című műsorban Balázs Vera, azaz Survivor Vera. Az édesanya most elárulta, hogy nehéz szívvel hagyta otthon családját. 

A Blikkszerint már a székely Sarah Connorként is emlegetik a kockás hasú édesanyát, Balázs Verát, aki derekasan állja a próbatételeket a Suvivor című műsorban. Ám az indulás nem volt könnyű, családot hagyott otthon a műsor kedvéért.

"Férjem, Blázi mindenben támogat. Hat éve vagyunk házasok, a sport kovácsolt össze minket, de nemcsak fizikálisan segített felkészülni, hanem mentálisan is. Nem akarok taktikázni, nem az én világom. Székely ember vagyok, mi egyenesen játszunk, a szívünk vezet" - mesélte a lapnak Balázs Vera. Szülei nem örültek, hogy nevez, féltek, hogy hosszú ideig nem tudnak majd róla semmit.

Ötéves fiát, Bulcsút is otthon kellett hagynia. "Legóban mérjük az időt. Minél tovább voltam távol, annál nagyobb dobozzal érkeztem haza. Most mondtam neki, hogy anyu majd hatalmas legóval érkezik, aminek nagyon örült" - mesélte a versenyző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.