Hajós András fia az ifjúsági olimpián indul strandröplabdában, izgulnak érte

Hajós András strandröplabda szurkolás Hajós Artúr olimpia ifjúsági olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buenos Aires-i ifjúsági olimpián strandröplabdában indult Hajós András fia, Artúr. Az műsorvezető közvetítések hiányában az internetes izgulja végig fia meccset, az időeltolódás miatt éjszaka. 

"Büszkeség és apai aggódás van bennem. Győzzenek, de nehogy megsérüljenek!" - mesélte Hajós András a Blikknek.Fia, Artúr a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián strandröplabdában indult partnerével, Stréli Bencével.

Az édesapa nagy bánatára a tévé nem közvetíti a sporteseményt, így éjszakánként az interneten izgulja végig a meccseket. "Morzsákból rakjuk össze, cset, kis live-ok, üzenetek. Amikor meccs van, megy az őrült nyomkodás. Apám például csak ezért megtanult facebookozni! Reméljük, ha továbbmennek, már stream is lesz. Aztán, ha úgy adódik, eladom az autóm, és kirepülünk" - mondta a büszke édesapa.

Azt is elárulta, 17 éves fia nagyon önálló. "Artúr hihetetlenül profi, koncentrálós" - fogalmazott Hajós András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.