olimpiai bajnok Kovács Katalin várandós terhes olimpikon kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Katalin egykori kajakos megmutatta babapocakját: immár a 26. hétben jár.

Másfél hónapja számoltunk be róla, hogy Kovács Katalin második gyermekével várandós. A gyönyörű sportolónő most azt is megmutatta, hogyan gömbölyödik a pocakja. Kiderült, hogy immár a 26. hétben jár és elárulta, születendő gyermeke is kislány lesz, akit Júliának fognak keresztelni.

Az olimpiai bajnoknak és férjének, Ádámnak már van egy közös gyermeke: Luca Anna már 4 esztendős.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Királykék ruhában szerintetek milyen napom volt? #coolmom #26weeks #waitingforJulia❤️

Kovács Katalin Official (@kovacskatalinofficial) által megosztott bejegyzés,

A modern pszichopaták és szociopaták köztünk járnak - Szülők, szeretők, főnökök szedik áldozataikat (18+)http://www.life.hu/csalad/20181018-a-modern-pszichopatak-es-szociopatak-koztunk-jarnak-szulok-szeretok-fonokok.htmlJóval több pszichopatát és szociopatát ismersz, mint hinnéd. Lehet, hogy épp az anyád az, vagy a főnököd, esetleg a párod. Egy ilyen embert könnyű felismerni, ha tudod, milyen személyiségjegyeket keress. CsaládOrigoÁdám Tamás fiát lelkifurdalás gyötri édesapja halála miatthttp://www.life.hu/csalad/20181019-adam-tamas-fiat-lelkifurdalas-gyotri-edesapja-halala-miatt.htmlÁdám Tamás mindössze 66 évesen távozott az élők sorából, fiát, Nagy Ádámot lelkifurdalás gyötri halála miatt. Család--Mariam Nabatanzi ugandai anya, akinek 40 éves korára már 44 gyermeke volthttp://www.life.hu/csalad/20181018-mariam-nabatanzi-ugandai-anya-akinek-40-eves-korara-mar-44-gyermeke-volt.htmlA legtermékenyebb nőként ismert az ugandai Mariam Nabatanzi: 40 éves korára 44 gyermeket szült. CsaládOrigoVáratlan vendég? Így teremts rendhangulatot 10 perc alatt! http://www.life.hu/csalad/20181008-varatlan-vendeg-igy-rakj-rendet-10-perc-alatt.htmlA rend nem csupán a közérzetünk miatt fontos, de a gyermekek életébe is egyfajta biztonságot és megnyugvást hoz. Ám anyaként mind jól tudjuk, hogy már egy gyermek esetén sem könnyű ezt mindig fenntartani, és bizony előfordul, hogy aznap nincs időnk vagy energiánk rendet tenni, de váratlan vendégek ekkor is érkezhetnek. Hasznos tippekkel segítünk, hogy ne fájjon a fejed emiatt. CsaládOrigoMegszületett Deutsch Tamás unokája, Bálinthttp://www.life.hu/csalad/20181018-megszuletett-deutsch-tamas-unokaja-balint.htmlNagypapa lett Deutsch Tamás: a politikus a közösségi oldalán tette közzé a jó hírt. CsaládFotó: Mudra László - OrigoMagyar sztáranyukák, akik 25 éves koruk előtt váltak szülővéhttp://www.life.hu/csalad/20181016-magyar-sztaranyak-akik-25-eves-koruk-elott-szultek-gyereket-sarka-kata-szinetar-dora.htmlKorábban már összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akik 40 felett szültek. Most épp az ellenkezőjére hoztunk példákat. Nézd meg, kik azok az ismert magyar édesanyák, akik a húszas éveik elején vállalták első gyermeküket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.