Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Micsoda kacaj! És micsoda reflexek!"

Apa-Fia meccs! Micsoda kacaj! És micsoda reflexek! Lesz még itt csodálkozás... #kicsifiam #szerelmem #labdaznijo #nagyonugyes #buszkevagyok #anyavagyok #buszkeanyukavagyok - írta a videóhoz a színésznő.

Mary Zsuzsi haláláról beszélt fia, Klapka Dennishttp://www.life.hu/sztarok/20181021-mary-zsuzsi-halalarol-beszelt-fia-klapka-dennis.htmlMary Zsuzsi lassan hét éve ment el. Fia, aki azóta keresi a választ, miért dobta el magától az életét az édesanyja, most súlyos vádat fogalmazott meg az énekesnő tragikus halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Singh Viki nem érti Tóth Andiék érzelmi kitöréséthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-a-legbatrabb-paros-singh-viki-nem-erti-toth-andiek-erzelmi-kitoreset.htmlA Legbátrabb páros legutóbbi adásában Tóth Andi és Singh Viki csapott össze. A történtek után Tóth Andi a Mokkában mondta el véleményét, és most Viki is megszólalt. TV + SztárokOrigoCsak show és más semmi: tüzes produkciót vitt színpadra Schobert Norbi és Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-csak-show-es-mas-semmi-tuzes-produkciot-vitt-szinpadra-schobert-norbi-es-eke-angela.htmlAz elmúlt hetekben kétszer is meg kellett barátkoznia a tűzzel Schobert Norbinak. Amíg A legbátrabb párosban Rubint Réka gyújtotta fel, most a Csak show és más semmiben Eka Angélával mutatott be veszélyes, tüzes produkciót. TV + SztárokOrigoKudarc kudarc után: Dzsudzsák Balázs nem kapott meghívót Marco Rossitól a válogatottbahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-kudarc-kudarc-utan-dzsudzsak-balazs-nem-kapott-meghivot-marco-rossitol-a-valogatottba.htmlDzsudzsák Balázzsal felálló al-Ittihad Kalba kétgólos előnyről szenvedett 3-2-es vereséget az al-Fudzsairától hazai pályán. A futballistát kétszer is kiállították, és úgy tudni Marco Rossi szövetségi kapitány nem küldött meghívót neki a válogatottba. TV + Sztárok--Növényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-novenyi-es-bardosi-mar-kiprobalta-a-vb-szonyeget.htmlA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet. TV + SztárokOrigoX-Faktor: beperli az RTL Klubot D. Nagy Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20181020-beperli-az-rtl-klubot-d-nagy-lajos.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál most telt be a pohár, állítja, az RTL Klub úgy szerepelteti Balázst az X-Faktorban, hogy az ő fia, holott már ő is, és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.