Szülés közben saját magának kellett újraélesztenie ikerbabáját egy anyukának

édesanya ikrek szülés újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthon, segítség nélkül szülte meg ikergyermekeit egy amerikai nő. Szülés közben komplikációk léptek fel, az egyik kicsit neki kellett újraélesztenie.

A minnesotai Nichole ikerterhessége 35. hetében járt, amikor elkezdődtek a fájások. Hiába telefonált azonnal a férjének, tudta, hogy nem fog időben megérkezni a segítség. Az első babát a fürdőszoba padlóján szülte meg, de sajnos a kis Ana nem lélegzett. Úgy döntött, megpróbálja újraéleszteni, de közben érezte, hogy érkezik a második kicsi is.

Az Inside Edition azt írja, a rendőrök ekkor érkeztek és törték be az ajtót. Szerencsére a második gyermek, Ashley egészségesen jött a világra és a szakembereknek sikerült megmenteniük Ana életét is.

Teljes sokkban voltam, úgy éreztem, a túlélésért küzdök. Csak tettem, amit tenni kellett. Elmondhatatlanul megkönnyebbültem, amikor megérkeztek a rendőrök” – mesélte a hős anyuka.

A szülőség nem könnyed játék – 6 módja, hogy levezesd a gyereknevelés okozta stresszthttp://www.life.hu/csalad/20181017-6-modja-hogy-levezesd-a-gyerekneveles-okozta-stresszt-szulokent.htmlA szülői stressz elől nem menekülni kell, hanem megelőzni, feloldani. Ez azért is elengedhetetlen, mert a gyereknevelés rengeteg türelmet, nyugodtságot és kiegyensúlyozottságot igényel, melyeket stresszesen képtelenség elérni. Most mutatunk 6 módszert arra, amellyel csökkentheted a felgyülemlett feszültséget. CsaládOrigo33 év után találkozik siketnéma apjával Mohamed Fatima énekesnőhttp://www.life.hu/csalad/20181022-33-ev-utan-talalkozik-siketnema-apjaval-mohamed-fatima-enekesno.htmlFatima semmit sem tudott az édesapjáról, egészen mostanáig. A férfi, aki Egyiptomban él, megtalálta a lányát. Most arra készül, hogy férjhez adja Fatimát. Család--Mindig van ok a kiközösítésre - Lépjünk fel együtt az iskolai zaklatás ellen!http://www.life.hu/csalad/20181018-mindig-van-ok-a-kikozositesre-lepjunk-fel-egyutt-az-iskolai-zaklatas-ellen.htmlEgy pofon, kiközösítés vagy megfélemlítés. Sajnos ezek mindegyike elválaszthatatlan a gyerekközösségek mindennapjaitól. A bullying olyan jelenség, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül. Tódor Marina óvoda- és iskolapszichológus, klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus, Gordon-tanári kommunikációs tréner osztotta meg velem a témával kapcsolatos tapasztalatait. CsaládOrigoCsaládalapításra készül Curtis, nagyon szeretnének kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20181022-a-csaladalapitasra-keszul-curtis-nagyon-szeretnenek-kisbabat.htmlCurtis az esküvőjéről és a családalapítási terveikről is vallott a Borsnak. CsaládOrigoTündéri videót tett közzé kisfiáról Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20181021-tunderi-videot-tett-kozze-kisfiarol-szinetar-dora-szineszno.htmlOrigoKülönleges muffin-tojásrántotta 4 lépésben - recepthttp://www.life.hu/csalad/20181017-kulonleges-muffin-tojasrantotta-4-lepesben-recept.htmlA tojásos ételek reggelire és uzsonnára, sőt, bizonyos esetekben még vacsorára is tökéletesek. Ezek közül is a favorit a tojásrántotta, amibe nem lehet elég finomságot belehalmozni. A most következő recept egyszerű, gyors és a tálalása igazán különlegessé teszi. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.