Voksán Virág így fest 3 héttel a szülés után: élő adásban mesélt kisfiáról

anyaság Voksán Virág szülés család gyermek változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hete hozta világra kisfiát, Bencét Voksán Virág, aki most élő adásban beszélt az anyaság örömeiről és nehézségeiről. A nézők pedig azt is láthatták, milyen remekül néz ki ennyi idővel a szülés után. 

Voksán Virág élő adásban mesélt a szülés óta eltelt 3 hétről. Nemrégiben hozta világra Bence nevű kisfiát.

Mint mondta: az anyaság csodálatos, de fájlalja, hogy kevesen beszélnek a kezdeti időszak nehézségeiről. Az édesanyákban kialakult hormonális változásokról és a bizonytalanságról, hogy vajon jól csinálják-e, amit csinálnak. "Ennek nem adnak elég hangot. Cikkeket is alig találtam erről. Mindenki csak a pozitívumokról beszél, hogy milyen jó anyának lenni, ami tény és való, nagyon jó dolog. De azért arra is fel kellene hívni a figyelmet, hogy ne essünk kétségbe, ha emiatt a hormonális ingadozás miatt aggályos gondolataink támadnak vagy épp leverten ébredünk" - mondta a DJ.

Az édesanya azt is elárulta, hogy Bence az édesapjára ütött. Sőt arról a megosztó témáról is beszélt, hogy vajon egy újszülöttet mindennap kell-e fürdetni. A nézők pedig azt is láthatták, remekül néz ki a szülés után.

Elítélték az édesapát, aki csak kólát és édességet adott enni gyermekeinekhttp://www.life.hu/csalad/20181029-eliteltek-az-edesapat-aki-csak-kolat-es-edesseget-adott-enni-gyermekeinek.htmlHa pénzhez jutott, azonnal alkoholra költötte el az az édesapa, aki kólával és édességgel etette a gyerekeit Franciaországban. A két gyermek egészsége leromlott, a felelőtlen szülő most börtönbe megy. Család--Király Linda a róluk szóló könyvben elmondta: testképzavaráról a szülei is tehetnekhttp://www.life.hu/csalad/20181029-kiraly-linda-a-roluk-szolo-konyvben-elmondta-testkepeavararol-szulei-is-tehetnek.htmlA Király család címmel jelent meg az a könyv, amelyben Király Linda és Király Viktor családjáról olvashatunk. Ebben az énekesnő arról is beszél, hogy testképzavara már gyermekkorában kialakult, amiért szerinte a szülei is felelősek lehetnek. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen jóképű férfi vált Ullmann Mónika fiából, Dávidból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181028-ilyen-jokepu-ferfi-valt-ullmann-monika-kisfiabol-davidbol.htmlJóképű fiatal férfivá cseperedett Ullmann Mónika fia. Dávid nemcsak helyes, de nagyon tehetséges színész is. Család--Szuper őszi ebéd – Sütőtökös ragu gombával és csirkemellelhttp://www.life.hu/csalad/20181024-szuper-oszi-ebed-sutotokos-ragu-gombaval-es-csirkemellel-recept.htmlHa október, akkor sütőtök. Arról, hogy miért is van igen jó hatással szervezetünkre ez a tökféle, korábban már írtunk. Most az ízlelőbimbók kényeztetésén lesz a hangsúly egy egyszerű, ám annál laktatóbb egytálétel-recepttel. CsaládOrigoFotókon a gazdag szülők gyermekeinek fényűző életehttp://www.life.hu/csalad/20181027-fotokon-a-gazdag-szulok-gyermekeinek-fenyuzo-elete.htmlNincs olyan, amit meg ne tehetnének a gazdag szülők tékozló gyermekei: luxusautókban és tervezői ruhákban mutogatják fényűző életüket. CsaládOrigoKeira Knightley állítja, a Disney mesék ártanak a női egyenjogúságnakhttp://www.life.hu/csalad/20181024-keira-knightley-szineszno-allitja-a-disney-mesek-artanak-a-noi-egyenjogusagnak.htmlKi ne imádná a régebbi és természetesen az újabb Disney meséket, amelyeknek dalai a mai napig a fülünkben csengenek. Ezeket a történeteket előszeretettel hozzuk vissza az életünkbe, amikor a gyermekünkkel újranézzük őket. Azonban az ismert feminista színésznőnek fenntartásai vannak velük kapcsolatban. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.