Flipper Öcsi az édesanyja szerint az unokájában születhetett újra a fia

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu -
unoka gyász Flipper Öcsi évforduló Marót Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marót Viki kisfia, Ádám már most, hétévesen is igazi muzikális alkat. A nagymamája szerint a zenei tehetségét a 10 éve elhunyt nagybátyjától, Flipper Öcsitől örökölte.

Immár tíz éve, hogy elhunyt Flipper Öcsi. Az énekes húga, Marót Viki a közelgő évforduló alkalmából úgy döntött, itt az ideje, hogy kivigye kisfiát, a 7 esztendős Ádámot a testvére sírjához.

Hiába röppent el már tíz év, nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe. Mit sem enyhül a fájdalom! Amikor az unokámra nézek, őt látom benne. Ádám pont olyan bohókás, vagány, ragaszkodó és érzékeny, mint ő volt. Néha úgy érzem, mintha benne született volna újra a fiam, Öcsi" – mesélte a Blikknek az énekes édesanyja.

Katalin elárulta, Ádám nagyon hasonlít legendás nagybátyjára, zenei tehetségét is tőle örökölte.

Kiváló ritmusérzéke és hangja van, dobolni és zongorázni szeretne. Miután kint voltunk a temetőben, nem akart magamra hagyni, vigasztalt, velem maradt. Miatta vigyázok magamra, azt tart életben, hogy láthassam, ahogy felnő. A lányomnak, Vikinek és az unokámnak még szüksége van rám."

Pataki Zitának házassága alatt tetszett meg egy másik férfi: mindent bevallott férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-pataki-zitanak-hazassaga-alatt-tetszett-meg-egy-masik-ferfi-mindent-bevallott-ferjenek.htmlPataki Zita elárulta, előfordult, hogy házassága évei alatt bizony megtetszett neki valaki. Férje előtt azonban nem titkolta el, mindent elmondott neki. TV + Sztárok--Király Viktort átverték a The Voice készítői: az énekes mesélt a méltatlan helyzetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiraly-viktort-atvertek-a-the-voice-keszitoi-az-enekes-meselt-a-meltatlan-helyzetrol.htmlKirály Viktor és családja könyvet adott ki az életükről, amelyből a többi között az is kiderült, hogy csúnyán átverték az énekest az amerikai The Voice című műsorban. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Puskás Peti elmondta, mit szeret a valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-valovilag-9-puskas-peti-elmondta-mit-szeret-a-valosagshowban.htmlA ValóVilág 9 egyik műsorvezetője Puskás Peti lesz. De hogy ő mennyire vállalná be a magamutogatást, valamint hogyan készül az RTL egyik legsikeresebb show-műsorának vezetésére, a Life.hu riporterének mondta el. TV + SztárokOrigoPataki Ági modellről is jelentettek a szocializmus idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-pataki-agi-modellrol-is-jelentettek-a-szocializmus-idejen.htmlPornográf tartalmú jelentésekre számítottak azok, akik azzal bíztak meg valakit a szocializmus idején, hogy Pataki Ági manökenről jelentsen. Nem kapták meg a szaftos részleteket. TV + Sztárok--Survivor Vera kiakadt Jérémyre, mert neki adta a hátránythttp://www.life.hu/sztarok/20181030-survivor-vera-kiakadt-jeremyre-mert-neki-adta-a-hatrany.htmlVera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna. TV + SztárokOrigoPintér Tibor sírva fakadt A legbátrabb páros című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-pinter-tibor-sirva-fakadt-a-legbatrabb-par-cimu-musorban.htmlTeljesen kiborult A legbátrabb páros című műsorban Pintér Tibor, aki párja, Rubos Friderika oldalán versenyez. Sírva fakadt, amit ma már megbánt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.