Meghan hercegné látni engedte várandós pocakját

anyaság Sussex hercegnéje Meghan Markle várandós Sussex hercege terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos látogatásokat tett Ausztráliában és Új-Zélandon Sussex hercege és hercegnéje. Nemrégiben derült ki, hogy Meghan hercegné várandós, egy testhez simuló ruhában pedig most látni engedte várandós pocakját. 

Ausztráliában, majd Új-Zélandon tett hivatalos látogatást Harry herceg és Meghan hercegné. Azt már néhány hete tudni lehet, hogy a hercegné várandós. Először Eugénia hercegné esküvőjén röppent fel a hír, majd a palota hamarosan megerősítette az információt.

Már azt is tudni lehet, hogy Harry herceg pici pocaknak hívja leendő gyermekét. Új-Zélandon tett látogatásukkor Meghan hercegné egy kissé testhez simuló, fekete ruhát viselt, így látni lehetett finoman gömbölyödő pocakját.

Harry hercegről és feleségéről sugárzik a boldogság Forrás: NORTHFOTO/©2018 Andrew Parsons / i-Images/Andrew Parsons / I-Images

Instagram-sztár lett a háromgyerekes anya, aki halottak között találta meg az álommunkáját (18+)http://www.life.hu/csalad/20181029-instagram-sztar-lett-a-patologus-anya-aki-halottak-kozott-talalta-meg-alommunkajat.htmlA 39 éves Nicole Angemi már 1,7 millió követővel büszkélkedhet az Instagramon, ahol - önmagán és a családján kívül - leginkább a munkájával kapcsolatos képeket oszt meg. A hölgy azonban se nem virágkötő, se nem szakács, ő egy patológusasszisztens. CsaládOrigoKupolába zárt pillangókkal segít egy művész a gyász feldolgozásábanhttp://www.life.hu/csalad/20181028-kupolaba-zart-pillangokkal-segit-egy-muvesz-a-gyasz-feldolgozasaban.htmlÜvegkupolák alatt, hol egy régi könyv, hol egy koponya társaságában csodaszép pillangók repülnek mozdulatlanul az elérhetetlen ég felé. Ezek az alkotások nem csupán esztétikai értékkel bírnak, a gyász feldolgozásában is sokat segíthetnek. Korábban már írtunk egy szellemtelefonról, amely segít a rokonoknak szerettük elvesztésekor, most ennek egy másik módja következik. CsaládOrigoKislányával, Zoéval szelfizett Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181031-kislanyaval-zoeval-szelfizett-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee tündéri fotót osztott meg a kislányáról a közösségi oldalán. Család--Flipper Öcsi az édesanyja szerint az unokájában születhetett újra a fiahttp://www.life.hu/csalad/20181031-flipper-ocsi-edesanyja-szerint-unokajaban-szulethetett-ujja-a-fia.htmlMarót Viki kisfia, Ádám már most, hétévesen is igazi muzikális alkat. A nagymamája szerint a zenei tehetségét a 10 éve elhunyt nagybátyjától, Flipper Öcsitől örökölte. Család--Székhelyi József a családja körében töltötte utolsó napjaithttp://www.life.hu/csalad/20181030-szekhelyi-jozsef-csaladja-koreben-toltotte-utolso-napjai.htmlNemrégiben hunyt el Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész. Lánya, Fruzsina megrendítő szavakkal írta le, milyenek voltak az apja utolsó napjai. Család--Ikrei születtek Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/csalad/20181030-ikrei-szulettek-kollanyi-zsuzsi-enekesnonek.htmlVáratlan bejelentést tett Kollányi Zsuzsi: ikrei születtek. Bencét műteni kellett, Bálintot pedig inkubátorba tették. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.