Erzsébet királynő meghívta Meghan hercegné édesanyját karácsonyra

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
karácsony Erzsébet királynő Meghan Markle Meghan hercegné ünnep család Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sandringham-kastélyban ünnepli a karácsonyt II. Erzsébet királynő és a közeli család. Harry herceg feleségének, a várandós Meghan hercegnének nem Angliában él a családja. A királynő egy meglepően megható gesztust tett a hercegné felé: meghívta az édesanyját a norfolki kastélyba.

A norfolki Sandringham-kastélyban ünnepli a karácsonyt az angol királyi család. A várandós Meghan hercegné családja az Egyesült Államokban él, így nélkülük kell ünnepelnie. A királynő azonban egy igencsak megható gesztust tett.

Doria Ragland és Károly herceg Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

A Daily Mail cikke szerint meghívta a hercegné édesanyját, Doria Raglandet a családi karácsonyra. Különösen azért tekinthető nemesnek ez a lépés, mert Katalin hercegné családját sem hívták még meg erre az alkalomra. Ebből is látszik, hogy a királynő átérzi Meghan hercegné helyzetét, azt a hiányt, amelyet az édesanyja távolléte okoz neki.

Doria Raglandről egyébként nemrégiben már felröppent a hír, hogy esetleg Londonba költözhet, hogy közelebb legyen lányához és születendő unokájához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.