Harry herceg elárulta, miért az utazás alatt jelentették be, hogy gyermeket várnak

Születés terhesség Meghan Markle Meghan hercegné család gyermek várandósság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal Eugénia hercegnő esküvője után jelentette be Harry herceg és Meghan hercegné, hogy első gyermeküket várják. Sokan úgy gondolták, ellopják a rivaldafényt, ám a herceg most elárulta, miért ezt az időpontot választották. 

Nemrégiben ment férjhez II. Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő, aki fényűző ceremónián mondta ki a boldogító igent. Már az esküvőn árulkodó volt Meghan hercegné ruhája, ugyanis a nagy szélben egy pillanatra a bő kabát alól kivillant a pocakja.

Néhány nappal később, amikor Harry herceg és a hercegné ausztráliai körútjára indult, bejelentették, hogy valóban első gyermeküket várják. Többen vádolták őket azzal, hogy ellopják a rivaldafényt a friss házas Eugénia hercegnőtől, ám Harry elárulta, mi volt az oka a bejelentés idejének – írja a Mirror.

Egyszerűen úgy gondolták, hogy a hely tökéletes erre. „Nagyon örülünk, hogy itt lehetünk, és jobb helyet nem is találhatnánk arra, hogy bejelentsük: első gyermekünket várjuk. Nagyon-nagyon köszönjük!” – mondta beszédében Harry herceg, amikor bejelentették a kicsi érkezését a nyilvánosságnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.