Bereczki Zoltán válás Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012-ben jelentették be: elválnak. Azóta egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatukról. Most A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban Bereczki megtörte a jeget.

"Sértett kisfiú voltam ebben a dologban, ott laktam a közös, tizenhárom éves múltunkban, vergődtem abban a helyzetben. Nekünk a külvilággal is meg kellett küzdenünk, annak idején sajtóközeli termék voltunk mint musicalduett formáció. Mi úgy intéztük, hogy bezártuk az ajtót, és nem beszéltünk. De folyamatos presszió volt rajtunk a sajtó részéről, ez pedig állandó őrlődést okozott: kivel lehet beszélni erről, ki az, akiben megbízhatsz? Elzártam magamban az érzéseimet, talán ennek következménye, hogy a mai napig nem dolgoztam fel azokat. Mind a ketten nagyon sérültünk ebben" - idézi a színész szavait a Bors.

"Alakul a béke bennem. Már be tudok menni abba a lakásba, ahol a volt párom lakik, amikor megérkezem a gyerekért. Még pakolnak, leültetnek egy kávéra, és az olyan nehéz. Még nem akarsz, de muszáj, és úgy illik, aztán meglátod a saját bögrédet, hat év után is megvan" - tette hozzá.

Fotó: Mudra László - Origo

Megszületett VV Tivy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181103-megszuletett-vv-tivy-kislanya-berki-tiffany-loreta.htmlMegszületett VV Tivy kislánya. A VV-szereplő még a terhesség ideje alatt hagyta el gyermeke anyját, aki a szüleihez költözött. A celeb akkor arról beszélt, a féltékenység tette tönkre a kapcsolatukat, de így is gondos édesapja lesz gyermekének. Család--Tündéri videót tett közzé kisfiáról Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20181021-tunderi-videot-tett-kozze-kisfiarol-szinetar-dora-szineszno.htmlOrigoKiálltak a hírességek Kulcsár Edina mellett: nem rossz anya attól, hogy elmoccan babája mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20180929-kialltak-a-hiressegek-kulcsar-edina-mellett-atv-bochkor.htmlKulcsár Edina kapott hideget-meleget, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján. Több kommentelő negatív véleményt írt a szépségkirálynő viselkedéséről, de a legtöbben azért a védelmükbe vették, mint ahogyan a #Bochkor című műsor vendégei is. CsaládOrigoBeperelte a szüleit Annabelle Jefferson mert csúnya géneket örökölt tőlükhttp://www.life.hu/csalad/20180922-beperelte-a-szuleit-annabelle-jefferson-mert-csunya-geneket-orokolt.htmlA 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészéges. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel. CsaládOrigoMegmutatta férjét Karda Beahttp://www.life.hu/csalad/20180916-megmutatta-ferjet-karda-bea-enekesno-instagram.htmlKarda Bea 65 évesen, két éve ment férjhez. Akkor az esküvőjét egészen a nagy napig titokban tartotta, és amúgy sem sokat beszél magánéletéről. Most azonban megmutatta a férjét az Instagramon. Család--3 fotón 3 várandósság: Rubint Réka babavárós képeket mutatotthttp://www.life.hu/csalad/20180901-rubint-reka-babavaros-terhes-kepeket-mutatott.htmlHárom fotót mutatott magáról az Instagramján Rubint Réka. A képekben közös: mindhármon babaát vár. Nézzétek! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.