Borbély Alexandra és Nagy Ervin a gyerekvállalásról vallottak

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Nagy Ervin gyermekvállalás baba Borbély Alexandra család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin készek arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék, már többször is szóba került köztük a gyerekvállalás, de egyelőre még nem fognak bele a babaprojektbe. Elárulták, miért.

Borbély Alexandra számára hatalmas siker hozott a Testről és lélekről című film, ezzel együtt nagyon sok lehetőséget. A színésznőnek rengeteget segít a párja, Nagy Ervin nemcsak szakmailag, de abban is, hogy ki tudjon állni magáért, ha kell. „Nagyon igyekszem, hogy határozott legyek, de az ártatlan kislány mindig győz. Pedig szeretném megvédeni magam bizonyos helyzetekben. Ez egy mindennapos téma nálunk Ervinnel” – mondta a színésznő, de a párja is hasonlóan vallott róla.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra között szóba került már a gyerekvállalás Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

„Bizonyos szempontból védtelen a világgal szemben, és annyira érzékeny az idegrendszere, mintha gyerek lenne. Nagyon el tud gyámoltalanodni, vannak helyzetek, amikor oltalomra szorul. Persze, megvan benne is a képesség, hogy ezen túllépjen, de ezt csak az tudja, aki vele él, avagy elég érzékeny arra, hogy észrevegye” – idézi a Blikk Nagy Ervint.

Alexandra úgy gondolja, ha anya lesz, sikerül majd leküzdenie ezt magában. Habár már sokszor beszéltek Ervinnel a gyerekvállalásról, egyelőre még várniuk kell. „

Szeretnék gyereket, szerintem az a valódi élet, amit a családoddal töltesz.

Tesztbeszéd

Harc a koraszülöttekért – Interjú a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20181109-interju-a-koraszulottekert-orszagos-egyesulet-elnokevel.htmlFöldvári Nagy Zsuzsi tizenegy évvel ezelőtt egy 610 grammos babának adott életet, akiből mára átlagos kiskamasz cseperedett. A koraszülés traumája után Zsuzsi úgy döntött, megpróbál segíteni a hasonló élethelyzetet átélt szülőknek. Nevéhez fűződik a Koraszülöttekért Országos Egyesület létrehozása. Zsuzsit önkéntes munkájáról, eredményekről és nehézségekről egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoÍgy örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--Videót posztolt Farkasházi Réka: így pelenkázza a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20181111-videot-posztolt-farkashazi-reka-igy-pelenkazza-a-kislanyat-tamarat.htmlRitkán mutatja meg szeretteit Farkasházi Réka, ám most kivételt tett, és a lányáról, a júniusban született kis Tamaráról készült videót töltött fel a közösségi oldalára. Család--Szinetár Dóra fotót mutatott a kislányáról és a kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20181110-szinetar-dora-fotot-mutatott-kislanyarol-es-kisfiarol.htmlImád édesanya lenni Szinetár Dóra színésznő. Most egy hihetetlenül aranyos fotót mutatott a rajongóinak a kislányáról és a kisfiáról. CsaládOrigoFotó készült Károlyról és Lajos hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20181110-foto-keszult-karolyrol-es-lajos-hercegrol.htmlLajos herceget azóta nem láthattuk, hogy megkeresztelték, de végre itt egy újabb fotó a csöppségről, ráadásul a hamarosan 70 éves nagypapája társaságában látható a felvételen. Család--Az anyák már nem várják a hétvégét - Ilyen az élet gyerek előtt és után: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181109-ilyen-az-anyak-elete-gyerek-elott-es-utan-fotok.htmlSokszor mondogatják a fiatal pároknak, vagy épp a kismamáknak, hogy ha megszületik a gyerek, gyökeresen meg fog változni az életük. Nos, ezzel nehéz lenne vitába szállni. Természetesen egy kis odafigyeléssel és tudatossággal az új helyzethez is lehet kellemesen alkalmazkodni, de lesznek dolgok, amelyek egy csecsemő és kisgyermek mellett tartósan új értelmet nyernek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.