Hódi Pamela magára tetováltatta kislánya egyik rajzát

édesanya Hódi Pamela rajz Berki Natasa Zselyke család tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg sok anyuka kacérkodik a gondolattal, hogy magára tetováltassa gyermeke egyik kedves kis rajzát. Hódi Pamela most megtette, és egy videóban meg is mutatta a többi tetoválásával együtt.

„Ahogy az Insta-storymban is láthattátok, ma tetováltatni voltam, ahova Bence is elkísért engem” – kezdi Instagramra feltöltött videóját Hódi Pamela, aki meg is mutatta, milyen motívumokat varratott magára.

Az ábrák között szerepel egy dátummal ellátott naplemente, a kutyusuk, valamint egy megható kép is, amelyet Berki Krisztiánnal közös kislánya, Natika rajzolt.

„Körülbelül egy éve rajzolta nekem Nati, és ezt a storyt nagyon-nagyon megsirattuk, mert azt mondta nekem, hogy anya, én mindig ott leszek a te szívedben” – mesélte Hódi Pamela, aki az eredeti rajzot is megmutatta, amelyet egyébként az ágya mellett tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.