Így óvja kisfiát, Boriszt Kapócs Zsóka

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
baba Kapócs Zsóka egészség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka diabetológushoz vitte kisfiát. Meg akart róla bizonyosodni, hogy helyesen táplálja a kis Boriszt.

Kapócs Zsóka hat évig várt arra, hogy végre édesanya lehessen, érthető, hogy rettentően aggódik kisfia egészségéért. Borisz már hét hónapos és nagyon gyorsan nő.

Borisszal hatalmas szerencsém van, nagyon jó gyerek. Persze kell rá figyelni, már mászik, hamarosan eljön az az idő is, amikor már semmi sem lesz biztonságban az alacsonyabb polcokon. Még korai lenne, hogy járjon, de néha úgy veszem észre, mintha próbálná magát felnyomni. Nagyon gyorsan fejlődik, az átlagosnál nagyobb baba” – mesélte a Blikknek a büszke anyuka.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anya-Fia❤️❤️ #storymagazin #anyafia

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés,

Zsóka különösen odafigyel arra, hogy kisfia megkapja a megfelelő tápanyagokat. Boriszt nemrég ki is vizsgáltatta, elvitte egy diabetológushoz.

Az első perctől kezdve figyelek arra, hogy ne cukrozzam a teáját, délelőtt kapja a gyümölcspépet, a sok cukrot tartalmazó gyümölcslevek helyett pedig inkább vizet adok neki, amit szerencsére nagyon boldogan iszik.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.