Így szundikál Voksán Virág másfél hónapos kisfia, Beni: fotó

baba kisfiú Voksán Virág család cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág meghitt fotót posztolt: megmutatta követőinek, hogyan szundikál kicsi fia, Beni.

A rajongók legnagyobb örömére ismét egy tündéri fotót posztolt közösségi oldalára kisfiáról Voksán Virág. A képen a lassan másfél hónapossá cseperedő Beni édesdeden alszik az ágyban, mellette pedig láthatóan nagyon fáradt anyukája teszi ugyanezt.

A születendő testvérek menthetik meg a rákos gyerekeket – megmentők vagy élő donorok?http://www.life.hu/csalad/20181112-a-szuletendo-testverek-menthetik-meg-a-rakos-gyerekeket-megmentok-vagy-elodonorok.htmlTe mit tennél meg halálos beteg gyermeked gyógyulásáért? A kérdés természetesen költői, hiszen egy szülő, egy anya számára ebben az esetben (sem) létezne lehetetlen. A rákos megbetegedések esetén, sok esetben segíthetne az újszülöttől levett köldökzsinórvér, jobban mondva a benne található őssejt, de egy testvér számos más módon is segíthet, például csontvelő-átültetéssel. De mit lehet tenni akkor, ha a gyermek egyke? A beteg segítségére siet a kistestvér, aki még meg sem született. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi énekesnő friss fotót mutatott az ikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20181112-kollanyi-zsuzsi-enekesno-friss-fotot-mutatott-ikreirol.htmlNem ment minden simán, amikor Kollány Zsuzsi életet adott ikreinek, Bálintnak és Bencének. Ma már szerencsére jól vannak, az édesanya friss fotót mutatott a két csöppségről. CsaládFotó: Mudra László - OrigoEpres Panni megmutatta, mekkorát nőtt ritkán látott fia, Mórhttp://www.life.hu/csalad/20181112-epres-panni-megmutatta-mekkorat-nott-ritkan-latott-fia-mor.htmlRitkán mutatja meg gyermekeit közösségi oldalán Epres Panni modell. Néhány hónappal ezelőtt lányát, Barkát láthattuk, most pedig azt is megmutatta, milyen nagy már a fia, Mór. Család--Így választják ki a lelkek, milyen testbe akarnak születnihttp://www.life.hu/csalad/20181112-igy-valasztjak-ki-a-lelkek-milyen-testbe-akarnak-szuletni.htmlA spirituális beállítottságú emberek állítják, lelkünk választja ki, milyen testben akar élni. Emellett azt is eldönti, milyen családba szeretne születni és milyen barátokat akar magának.Család--Hódi Pamela magára tetováltatta kislánya egyik rajzáthttp://www.life.hu/csalad/20181112-hodi-pamela-magara-tetovaltatta-kislanya-egyik-rajzat.htmlValószínűleg sok anyuka kacérkodik a gondolattal, hogy magára tetováltassa gyermeke egyik kedves kis rajzát. Hódi Pamela most megtette, és egy videóban meg is mutatta a többi tetoválásával együtt. Család--Borbély Alexandra és Nagy Ervin a gyerekvállalásról vallottakhttp://www.life.hu/csalad/20181112-borbely-alexandra-es-nagy-ervin-a-gyermekvallalasrol-vallottak.htmlBorbély Alexandra és Nagy Ervin készek arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék, már többször is szóba került köztük a gyerekvállalás, de egyelőre még nem fognak bele a babaprojektbe. Elárulták, miért. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.