Megszületett a Radford család 21. gyermeke: ő az utolsó

Forrás: Instagram/The Radford family -
család Radford család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási családdal büszkélkedhet a brit Sue és párja, Noel Radford: nemrég született meg a 21. gyermekük.

Nagy-Britannia legnagyobb családja a Radford família, Sue és Noel nemrég üdvözölték a 21. gyermeküket, akinek a Bonnie Raye nevet adták.

A testvérek is nagyon várták a kicsit, de több gyermeket már nem akarnak a szülők. „Úgy döntöttünk, hogy nem akarunk többet. Bonnie-val lett teljes a családunk” – mondta a The Sunnak Sue. „Vannak olyan párok, akik kettő vagy három gyerek után döntik el, hogy megállnak, nekünk ez a 21. után sikerült” – tette hozzá az apa. Ugyan a szülők már tavaly, kisfiuk születésekor is elhatározták, hogy nem lesz több gyermekük, a sors felülírta a terveiket.

A szülők legidősebb gyermeke, Chris már 29 éves, vagyis elég nagy lesz a korkülönbség a legkisebb és a legnagyobb között.

Megszületett a Radford család 21. gyermeke Forrás: Instagram/The Radford family
A születendő testvérek menthetik meg a rákos gyerekeket – megmentők vagy élő donorok?http://www.life.hu/csalad/20181112-a-szuletendo-testverek-menthetik-meg-a-rakos-gyerekeket-megmentok-vagy-elodonorok.htmlTe mit tennél meg halálos beteg gyermeked gyógyulásáért? A kérdés természetesen költői, hiszen egy szülő, egy anya számára ebben az esetben (sem) létezne lehetetlen. A rákos megbetegedések esetén, sok esetben segíthetne az újszülöttől levett köldökzsinórvér, jobban mondva a benne található őssejt, de egy testvér számos más módon is segíthet, például csontvelő-átültetéssel. De mit lehet tenni akkor, ha a gyermek egyke? A beteg segítségére siet a kistestvér, aki még meg sem született. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi énekesnő friss fotót mutatott az ikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20181112-kollanyi-zsuzsi-enekesno-friss-fotot-mutatott-ikreirol.htmlNem ment minden simán, amikor Kollány Zsuzsi életet adott ikreinek, Bálintnak és Bencének. Ma már szerencsére jól vannak, az édesanya friss fotót mutatott a két csöppségről. CsaládFotó: Mudra László - OrigoEpres Panni megmutatta, mekkorát nőtt ritkán látott fia, Mórhttp://www.life.hu/csalad/20181112-epres-panni-megmutatta-mekkorat-nott-ritkan-latott-fia-mor.htmlRitkán mutatja meg gyermekeit közösségi oldalán Epres Panni modell. Néhány hónappal ezelőtt lányát, Barkát láthattuk, most pedig azt is megmutatta, milyen nagy már a fia, Mór. Család--Így választják ki a lelkek, milyen testbe akarnak születnihttp://www.life.hu/csalad/20181112-igy-valasztjak-ki-a-lelkek-milyen-testbe-akarnak-szuletni.htmlA spirituális beállítottságú emberek állítják, lelkünk választja ki, milyen testben akar élni. Emellett azt is eldönti, milyen családba szeretne születni és milyen barátokat akar magának.Család--Hódi Pamela magára tetováltatta kislánya egyik rajzáthttp://www.life.hu/csalad/20181112-hodi-pamela-magara-tetovaltatta-kislanya-egyik-rajzat.htmlValószínűleg sok anyuka kacérkodik a gondolattal, hogy magára tetováltassa gyermeke egyik kedves kis rajzát. Hódi Pamela most megtette, és egy videóban meg is mutatta a többi tetoválásával együtt. Család--Vilmos herceg előtt is tisztelegnek Pippa Middleton első gyermekének nevévelhttp://www.life.hu/csalad/20181112-vilmos-herceg-elott-is-tisztelegnek-pippa-middleton-elso-gyermekenek-nevevel.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyermeke október közepén született meg, ám a nevét ezidáig nem lehetett tudni, most azonban elárulták. A választással a család több tagja előtt is tisztelegnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.