Egy rendőr állítja, nagyon rossz gyerek volt Harry és Vilmos herceg

Forrás: Getty Images/Georges Dekeerle -
gyerekkor Vilmos herceg rendőr Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, amit állít egy korábban a királyi családnak dolgozó rendőr: azt mondja, ha átlagos családba születnek, Harry és Vilmos herceget rég nevelőotthonba küldték volna a szüleik, ugyanis annyira rossz gyerekek voltak.

Egy korábban a brit királyi családnak dolgozó rendőr tálalt ki a DailyStarnak. A férfi elárulta, Harry és Vilmos herceg borzasztóan neveletlen gyerekek voltak. Ahogyan ő fogalmaz, ha a hercegek átlagos családba születtek volna, biztosan nevelőotthonban kötnek ki.

Elmesélt egy konkrét esetet is: a fiúk édesapjuk kertjében rendszerint gokarttal tették tönkre a gyönyörű növényeket.

Állítólag a szülők nem fogták őket elég keményen, mindent megengedtek nekik.

Harry és Vilmos herceg nagyon rossz fiúk voltak Forrás: Getty Images/Georges Dekeerle
Kvíz: ismerd fel, melyik magyar híresség gyermekét látod a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kviz-ismerd-fel-melyik-magyar-hiresseg-gyermeket-latod-a-foton.htmlA sztárok büszke szülőkként szívesen mutatják meg gyermekeik legboldogabb pillanatait, így a rajongók velük együtt örülhetnek. Ezért aztán sokszor láthatjuk a csöppségeket, és azt hinnénk, a szüleik nélkül is könnyedén felismerjük őket. Vajon valóban így van? Töltsd ki a tesztünket, és tégy egy próbát! Felismered, kihez tartoznak ezek a csemeték? TV + SztárokOrigoHajdú Péter szemüveges lett, rajongói segítenek a keretválasztásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hajdu-peter-szemuveges-lett-rajongoi-segitenek-a-keretvalasztasban.htmlÚgy tűnik, Hajdú Péternek szemüvegre van szüksége. Választott is egy keretet, amelyről a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez megmutatta tangáját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-jennifer-lopez-megmutatta-tangjat.htmlJennifer Lopez brutálisan szexi oldalát gyakran megmutatja követőinek, íme, a legújabb merész fotója. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg szétszakította VV Zsuzsu bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-vv-greg-szetszakitotta-vv-zsuzsu-bugyijat.htmlVV Greg és VV Zsuzsu önfeledten játszottak a villában, de az őrült száguldozásnak meglepő eredménye lett: szétszakadt a lány bugyija. TV + SztárokOrigoHazai zenészekre is voksolhattak az idei MTV EMA-díj-átadón: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hazai-zeneszekre-is-voksolhattak-az-idei-mtv-ema-dijatadon-video.htmlHazai előadók is végigsétáltak az MTV EMA vörös szőnyegén. TV + Sztárok--Megfenyegette egy őrült rajongó Király Viktor szerelmét, Virág Anitát: testőrt fogadott az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20181116-megfenyegette-egy-orult-rajongo-kiraly-viktor-szerelmet-virag-anitat-testort-fogadott-az-enekes.htmlKirály Viktor és szerelme boldog párkapcsolatban élnek, ám ez nem minden rajongónak tetszik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.