Gwen Stefani 49 évesen újra gyermeket vállal

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
anyaság Blake Shelton család gyermek Gwen Stefani béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve alkot egy párt Gwen Stefani és Blake Shelton. Az 49 énekesnő szeretné saját gyermekkel megajándékozni a country-énekest, már a béranya kiválasztásának utolsó fázisában vannak. 

Gwen Stefani énekesnő 3 gyermek büszke édesanyja. Blake Shelton country-énekessel 3 éve élnek boldog párkapcsolatban. Most úgy döntöttek, hogy közös gyermeket is vállalnak.

A Daily Mail egy bennfentes információira hivatkozva azt írja, hogy a 49 éves énekesnő és szerelme már a béranya kiválasztásának utolsó fázisában vannak. Azt is tudni lehet, hogy Shelton nagyon jól kijön Stefani gyermekeivel is.

„Gwen számára nagyon fontos, hogy egy közös gyermekük is legyen. Blake pedig nagyon izgatott emiatt” – súgta meg a lapnak a bennfentes.

Gwen Stefani és Blake Shelton közös gyermeket is szeretnének Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter
Ilyen volt az óvodai élet Magyarországon az 1950-es években: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181114-ilyen-volt-az-ovodai-elet-az-1950es-evekben-magyarorszagon-fotok.htmlAz első világháború az óvodaépületeket sem kímélte, az 1938-as adatokhoz képest a működőképes óvodák száma erősen visszaesett, de az idejáró gyermekek számának csökkenése ennél is jóval jelentősebb volt – 112 ezer helyett 1945-ben csupán 52 ezer gyerek járt óvodába. A háború után a nők tömeges munkába állása azonban erőteljes igényt jelentett az óvodai intézményekkel szemben, ami lassú, de folyamatos fejlődéshez vezetett. CsaládOrigoTücsi és párja, Sofron István elvesztették első kisbabájukathttp://www.life.hu/csalad/20181116-tucsi-es-parja-sofron-istvan-elvesztettek-elso-kisbabajukat.htmlTücsi és párja, Sofron István önfeledt boldogsággal készülnek a szülői szerepre, ám egy tragédia beárnyékolja örömüket: első kisbabájukat a 9. héten elvesztették. CsaládOrigoKerényi Miklós Máté és Dancs Annamari egy év után sem tudott elválnihttp://www.life.hu/csalad/20181115-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-egy-ev-utan-sem-tudott-elvalni.htmlMásfél éve költözött külön Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Ám úgy tűnik, elválni még mindig nem tudtak, akár évekig is elhúzódhat az eljárás. CsaládOrigoNagymamája után Annának nevezi el születendő kislányát a Viszkishttp://www.life.hu/csalad/20181115-nagymamaja-utan-annanak-nevezi-el-szuletendo-kislanyat-a-viszkis.htmlAmbrus Attila elárulta, párjával, Rékával kislányt várnak, akit a nagymamájáról fognak elnevezni. Család--Évek óta nem találkozott tinédzser fiával Brian Austin Greenhttp://www.life.hu/csalad/20181114-evek-ota-nem-talalkozott-tinedzser-fiaval-brian-austin-green.htmlÉvek óta nem találkozott korábbi kapcsolatából született tinédzser fiával Megan Fox férje, Brian Austin Green. Család--Dühkitörésektől szenved egy autista kisfiú, az édesanyja már nem bírjahttp://www.life.hu/csalad/20181114-duhkitoresektol-szenved-az-autista-kisfiu-edesanyja-mar-nem-birja.htmlAutista kisfiát neveli egy Suffolkban élő édeanya, Kate, aki úgy érzi, nem kap elég segítséget és támogatást. A fia gyakran agresszív, dühkitörései vannak, rendkívül nehezek a mindennapjai. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.