Jessie J londoni koncertjén vallotta be, soha nem lehet gyermeke

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Theo Wargo -
gyermekvállalás koncert gyermek Jessie J
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessie J énekesnő élete tragédiájáról számolt be koncertjén: elárulta a közönségnek, hogy nem lehet gyermeke. 

Jessie J londoni koncertjén tárta fel szörnyű titkát a Four letter word című számának eléneklése előtt, amely arról szól, mennyire szeretne anya lenni.

Jessie J-nek soha nem lehet gyermeke Forrás: AFP/2017 Getty Images/Theo Wargo

„Nem azért mondom el nektek, hogy szimpátiát ébresszek, hiszen én csak egy vagyok a millió nő és férfi közül, akinek keresztül kell mennie ezen” – kezdte őszinte vallomását Jessie J. Az énekesnő szomorú dolgot vallott be közönségének, elárulta, hogy orvosai négy évvel ezelőtt közölték vele, soha nem lehet gyermeke. „Ha ilyesmit tapasztalsz, vagy látsz valakit, aki hasonlókon megy keresztül, vagy elvesztette a gyermekét, kérlek, tudd, hogy nem vagy egyedül a fájdalmaddal, és én gondolok rád, amikor ezt a számot éneklem” – mondta Jessie J.

Ilyen volt az óvodai élet Magyarországon az 1950-es években: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181114-ilyen-volt-az-ovodai-elet-az-1950es-evekben-magyarorszagon-fotok.htmlAz első világháború az óvodaépületeket sem kímélte, az 1938-as adatokhoz képest a működőképes óvodák száma erősen visszaesett, de az idejáró gyermekek számának csökkenése ennél is jóval jelentősebb volt – 112 ezer helyett 1945-ben csupán 52 ezer gyerek járt óvodába. A háború után a nők tömeges munkába állása azonban erőteljes igényt jelentett az óvodai intézményekkel szemben, ami lassú, de folyamatos fejlődéshez vezetett. CsaládOrigoTücsi és párja, Sofron István elvesztették első kisbabájukathttp://www.life.hu/csalad/20181116-tucsi-es-parja-sofron-istvan-elvesztettek-elso-kisbabajukat.htmlTücsi és párja, Sofron István önfeledt boldogsággal készülnek a szülői szerepre, ám egy tragédia beárnyékolja örömüket: első kisbabájukat a 9. héten elvesztették. CsaládOrigoKerényi Miklós Máté és Dancs Annamari egy év után sem tudott elválnihttp://www.life.hu/csalad/20181115-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-egy-ev-utan-sem-tudott-elvalni.htmlMásfél éve költözött külön Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Ám úgy tűnik, elválni még mindig nem tudtak, akár évekig is elhúzódhat az eljárás. CsaládOrigoNagymamája után Annának nevezi el születendő kislányát a Viszkishttp://www.life.hu/csalad/20181115-nagymamaja-utan-annanak-nevezi-el-szuletendo-kislanyat-a-viszkis.htmlAmbrus Attila elárulta, párjával, Rékával kislányt várnak, akit a nagymamájáról fognak elnevezni. Család--Évek óta nem találkozott tinédzser fiával Brian Austin Greenhttp://www.life.hu/csalad/20181114-evek-ota-nem-talalkozott-tinedzser-fiaval-brian-austin-green.htmlÉvek óta nem találkozott korábbi kapcsolatából született tinédzser fiával Megan Fox férje, Brian Austin Green. Család--Dühkitörésektől szenved egy autista kisfiú, az édesanyja már nem bírjahttp://www.life.hu/csalad/20181114-duhkitoresektol-szenved-az-autista-kisfiu-edesanyja-mar-nem-birja.htmlAutista kisfiát neveli egy Suffolkban élő édeanya, Kate, aki úgy érzi, nem kap elég segítséget és támogatást. A fia gyakran agresszív, dühkitörései vannak, rendkívül nehezek a mindennapjai. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.