Megmutatta gyönyörű édesanyját Naomi Campbell: fotó

édesanya modell család Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös fotó készült Naomi Campbellről és édesanyjáról.

Ritka fotó készült Naomi Campbellről: az édesanyjával látható a Burberry legújabb kampányában. A most 65 esztendős Valerie mesésen néz ki, akár két évtizedet is letagadhatna a korából. Úgy néz ki, mintha csak a lánya nővére lenne. Most már értjük, kitől örökölte Naomi a szépségét.

Ilyen volt az óvodai élet Magyarországon az 1950-es években: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181114-ilyen-volt-az-ovodai-elet-az-1950es-evekben-magyarorszagon-fotok.htmlAz első világháború az óvodaépületeket sem kímélte, az 1938-as adatokhoz képest a működőképes óvodák száma erősen visszaesett, de az idejáró gyermekek számának csökkenése ennél is jóval jelentősebb volt – 112 ezer helyett 1945-ben csupán 52 ezer gyerek járt óvodába. A háború után a nők tömeges munkába állása azonban erőteljes igényt jelentett az óvodai intézményekkel szemben, ami lassú, de folyamatos fejlődéshez vezetett. CsaládOrigoDoszpot Evelin ikerterhességéről vallott: meg is halhattak volnahttp://www.life.hu/csalad/20181116-doszpot-evelin-ikerterhessegerol-vallott-meg-is-halhattak-volna.htmlDoszpot Evelin komoly problémákkal nézett szembe terhességei alatt, bevallotta, akár meg is halhattak volna. CsaládOrigoKöllő Babett és Los Angelesben élő édesanyja évente egyszer találkoznakhttp://www.life.hu/csalad/20181116-kollo-babett-es-los-angelesben-elo-edesanyja-evente-egyszer-talalkoznak.htmlMeglepte Köllő Babettet édesanyja, Kereki Katalin, aki Los Angelesben él. Babett már a Csak show és más semmi stúdióját is megmutatta neki. Család--Tücsi és párja, Sofron István elvesztették első kisbabájukathttp://www.life.hu/csalad/20181116-tucsi-es-parja-sofron-istvan-elvesztettek-elso-kisbabajukat.htmlTücsi és párja, Sofron István önfeledt boldogsággal készülnek a szülői szerepre, ám egy tragédia beárnyékolja örömüket: első kisbabájukat a 9. héten elvesztették. CsaládOrigoNagymamája után Annának nevezi el születendő kislányát a Viszkishttp://www.life.hu/csalad/20181115-nagymamaja-utan-annanak-nevezi-el-szuletendo-kislanyat-a-viszkis.htmlAmbrus Attila elárulta, párjával, Rékával kislányt várnak, akit a nagymamájáról fognak elnevezni. Család--Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari egy év után sem tudott elválnihttp://www.life.hu/csalad/20181115-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-egy-ev-utan-sem-tudott-elvalni.htmlMásfél éve költözött külön Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Ám úgy tűnik, elválni még mindig nem tudtak, akár évekig is elhúzódhat az eljárás. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.