Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia zongorázni tanul - Fotó

Forrás: Intsagram/Szinetár Dóra -
Makranczi Benjamin fotó zongora Makranczi Zalán Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra nagyon édes fotót osztott meg a kisfiáról: Benjamin éppen zongorázni tanul a felvételen. 

Úgy tűnik, az alma nem esett messze a fájától: Szinetár Dóra kisfiát, Benjamint már egyévesen is nagyon érdekli a zene. El is kezdett "zongorázni" édesanyja iránymutatásával. Az erről készült fotókat Dóra meg is mutatta a rajongóinak: mindenki odavan érte.

Az idei év legszuperebb adventi naptáraihttp://www.life.hu/csalad/20181115-az-idei-ev-legszuperebb-adventi-naptarai-diy.htmlAz adventi kalendárium nem hiányozhat egyetlen kisgyermekes háztartásból sem, ha elérkezik december elseje. A következőkben mutatunk pár valóban egyszerű DIY-s ötletet, de kedvezünk azoknak is, akik inkább készen vennék meg az édes és kedves karácsonyváró meglepetéseket rejtő adventi naptárt. Család--Sztárok, akik egy filmforgatáson ismerték meg a nagy Őthttp://www.life.hu/csalad/20181115-szineszek-es-szinesznok-akik-egy-filmforgatason-ismertek-meg-a-nagy-ot-hazassag.htmlSok munkakapcsolat mélyül el: a románc szerelemmé alakul, majd házassággal végződik. Nincsenek ezzel másként a színészek sem, ahol szinte adja magát, hogy a meglévő kémia végezze a dolgát. A következőkben olyan színészeket hoztunk, akik számára egy film hozta el a nagy Őt. Család--Előkerült Gönczi Gábor és felesége csodás esküvői videójahttp://www.life.hu/csalad/20181117-elokerult-gonczi-gabor-es-felesege-csodas-eskuvoi-videoja.htmlA közelmúltban házasodott össze Gönczi Gábor és szerelme. Íme a csodás esküvői videó. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoJessie J londoni koncertjén vallotta be, soha nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181116-jessie-j-londoni-koncertjen-vallotta-be-soha-nem-lehet-gyermeke.htmlJessie J énekesnő élete tragédiájáról számolt be koncertjén: elárulta a közönségnek, hogy nem lehet gyermeke. Család--Gwen Stefani 49 évesen újra gyermeket vállalhttp://www.life.hu/csalad/20181116-gwen-stefani-49-evesen-ujra-gyermeket-vallal.htmlHárom éve alkot egy párt Gwen Stefani és Blake Shelton. Az 49 énekesnő szeretné saját gyermekkel megajándékozni a country-énekest, már a béranya kiválasztásának utolsó fázisában vannak. Család--Megmutatta gyönyörű édesanyját Naomi Campbell: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181116-megmutatta-gyonyoru-edesanyjat-naomi-campbell.htmlKözös fotó készült Naomi Campbellről és édesanyjáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.