42 évesen babát vállalhat Szögeczki Ági

Forrás: TV2 -
baba családalapítás Szögeczki Ági gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági elárulta, 42 évesen is bátran vállalna gyereket párjával.

Szögeczki Ági nem tagadja, végre megtalálta élete párját dr. Csenterics Ferenc személyében. Immár két éve együtt vannak, és hamarosan akár oltár elé is állhatnak.

Kiskorom óta dédelgetett álmom, hogy egyszer hófehér menyasszonyi ruhában az oltár elé állok. Nagyon-nagyon szeretném, én ilyen romantikus alkat vagyok. Feri ezt jól tudja, szó van köztünk erről” – mesélte a Borsnak A legbátrabb páros sztárja.

Szögeczki Ági és párja közös gyermeket vállalnának Forrás: TV2

Ágica hozzátette, párja imádja kisfiát, és még az is lehet, hogy közös babát is vállalnak majd.

Imádják egymást, és az a legfontosabb számomra, hogy Patrik és a párom elfogadják és szeressék egymást. Ahogy mondtam, minden téma felmerül köztünk, de nyilván 40 felett megfontoltabb az ember. Engem nagyon boldoggá tett és kiegészített az anyaság. Életem legjobb döntése volt a kisfiam, és meglátjuk, hoz-e kistestvért a jövő.”

Heidi Klum félmeztelenül napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-heidi-klum-felmeztelenul-napozott.htmlHeidi Klum fotójával igyekszik napsütést és forróságot varázsolni mindenhová, és sikerül is neki, ugyanis félmeztelenül pózol a képén. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Csokit választották ki a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-valovilag-9-csokit-valasztottak-ki-a-villalakok.htmlMegtörtént a ValóVilág 9 második kiválasztása, és a lakók egyértelmű döntést hoztak: őt választották. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár: Stohl András megbántotta Kasza Tibit élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-sztarban-sztar-stohl-andras-megbantotta-kasza-tibit-elo-adasban.htmlA Sztárban Sztár színpadán Pintér Tibor Kasza Tibit utánozta, aki szintén ott ült a stúdióban, hogy végignézze a produkciót. Ezzel még nem is volt semmi baja, de Stohl Andrásnak véleménye kifejtésekor sikerült megbántania az énekest. A színész hiányolta a produkcióból Kasza alulharapását, aki viszont nem szívesen beszél erről. TV + SztárokOrigo X-Faktor: ByeAlexnek nem jött be Szekér Gergő produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20181125--xfaktor-byealexnek-nem-jott-be-szeker-gergo-produkcioja.htmlAlex kifejezetten nem szerette Gergő produkcióját, viszont azt is érezte, hogy végre átjött: Gergő jó fej. TV + SztárokOrigoVV Reni kiakadt, hogy igénytelennek neveztékhttp://www.life.hu/sztarok/20181125-vv-reni-kiakadt-hogy-igenytelennek-neveztek.htmlA villalakóknak társaikra vonatkozó kérdésekre kellett válaszolniuk a minap. Persze, ahogy várható volt, többen megsértődtek, de a legjobban Reni akadt ki... TV + SztárokOrigoJósnő járt a ValóVilág villájában: Adri felhasználta a szuperképességéthttp://www.life.hu/sztarok/20181125-josno-jart-a-valovilag-villajaban.htmlAdri úgy döntött, felhasználja a szuperképességét és igénybe veszi a jósnőt és annak tanácsait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.