Megmutatta kisfia arcát Szinetár Dóra - Fotó

baba kisfiú Szinetár Dóra cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és kisfia, Benjamin a hűvös idő ellenére is kimozdult egy kicsit, séta közben pedig még szelfiztek is egyet.

Szinetár Dóra és kisfia dacoltak a kellemetlen, hűvös idővel, és úgy döntöttek, azért is kimozdulnak otthonról. A színésznő a kis Benjamint babakocsiba tette, alaposan felöltöztek, és elmentek sétálni egyet.

Közben még egy szelfit is készítettek, amely aztán felkerült a közösségi oldalra is.

Katalin hercegné sírva fakadt Harry és Meghan költözése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181128--katalin-hercegne-sirva-fakadt-harry-es-meghan-koltozese-miatt.htmlKatalin hercegnő a hírek szerint elsírta magát, amikor megtudta, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem a Kensington-palotában fog lakni. TV + Sztárok--Berki Krisztián a pucér Aurelióról posztolt fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-berki-krisztian-a-pucer-aureliorol-posztolt-fotot.htmlBerki Krisztián pucér fotót töltött fel Aurelióról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoA drogfüggő tinisztár, Amanda Bynes felnőtt nőként tért vissza: négy éve tisztahttp://www.life.hu/sztarok/20181128-a-drogfuggo-tinisztar-amanda-bynes-felnott-nokent-tert-vissza-negy-eve-tiszta.htmlAmanda Bynes neve egybeforrt a botrányokkal és drogos ügyeivel, nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság elől. Most azonban visszatért, hogy megmutassa, megtalálta a kiutat a pokolból. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye elárulta, a zenész 10 éve megjósolta a saját haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-somlo-tamas-ozvegye-elarulta-a-zenesz-10-eve-megjosolta-sajat-halalat.htmlKét éve távozott az élők sorából Somló Tamás hosszan tartó betegség után. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, a zenész már 10 évvel korábban megjósolta, hogy meg fog halni. TV + SztárokOrigoPirner Alma és férje szexi fotósorozatot készíttettek magukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-pirner-alma-es-ferje-szexi-fotosorozatot-keszittettek-magukrol.htmlPirner Alma és férje nagyon szexi fotósorozatot csináltattak magukról: büszkék a testükre. TV + Sztárok--Ismét közös fotón Hosszú Katinka és szerelme, Dudás Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-hosszu-ido-utan-ismet-kozos-foton-hosszu-katinka-es-szerelme.htmlRégen posztolt már olyan fotót Hosszú Katinka, amin állítólagos szerelme, Dudád Dániel is szerepel. Most valaki más megtette ezt helyette.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.