Tündéri fotót posztolt kislányáról Péter Szabó Szilvia

Fotó: Mudra László - Origo -
Péter Szabó Szilvia kislány cuki születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétéves lett Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma.

Tündéri fotót posztolt közösségi oldalára Péter Szabó Szilvia. Az apropó nem más, mint a kislánya születésnapja. Emma immár kétévessé cseperedett, és igazán tündéri gyermek.

Nagyon Boldog Születésnapot Kicsi Boldogságom! Köszönöm, hogy engem választottál! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek! Köszönöm, hogy igazi fényt és színeket hoztál az életembe! A világ legboldogabb emberének érzem magam, hogy már 2 éve minden nap ölelhetlek, szerethetlek, hogy az édesanyád lehetek! Végtelenül szeretlek Angyalkám!" – írta a képhez a büszke édesanya.

Itt az első fotó Kasza Tibiék babájáról: a büszke anyuka osztotta meg a képethttp://www.life.hu/csalad/20181128-itt-az-elso-foto-kasza-tibiek-babajarol-a-buszke-anyuka-osztotta-meg-a-kepet.htmlDarai Andrea, azaz Manker egy fotóval köszönte meg a rajongóknak sok szeretet és kedvességet, amit az elmúlt hónapokban kaptak. A kicsiből természetesen alig látszik valami. Család--Nyílt levél az anyámnak, aki nem tisztelte, hogy kislány voltam (18+)http://www.life.hu/csalad/20181125-nyilt-level-az-anyamnak-gyerekkori-szexualis-abuzus-18.htmlA gyermekkori szexuális abúzusról korábban már írtunk, most pedig egy olyan olvasói levelet kaptunk, amelyet mély fájdalommal olvastunk el. A családon belüli erőszak egy olyan formáját tárja elénk, amellyel jóval kevesebbszer szembesülünk. A nevét természetesen elhallgatni kívánó olvasónk saját bevallása szerint ezt a nyílt levelet egyfajta „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” felhanggal írta. Hosszú évek óta magában tartott sérelmek, kétségek és fel nem tett kérdések fogalmazódnak meg benne. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvia családi terveikről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20181127-caramel-felesege-szilagyi-szilvia-csaladi-terveikrol-meselt.htmlSzámos sztár és híresség lehetőséget ad követőinek arra, hogy kérdezzenek tőlük. A kérdésekre Insta-storyban válaszolnak. Caramel felesége, Szilágyi Szilvia most egy személyes információt árult el. Család--David Beckham szájra puszit adott kislányának: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181127-david-beckham-szajra-puszit-adott-kislanyana.htmlDavid Beckham és Harper legutóbbi közös képe nagyon cuki: a sztárfocista szájra puszit adott kislányának. Család--Megszületett Kasza Tibi és Manker kislánya, Lora Bellahttp://www.life.hu/csalad/20181127-megszuletett-kasza-tibi-es-manker-kislanya-lora-bella.htmlMegszületett Kasza Tibi és Manker kislánya, Lora Bella. CsaládOrigoHorváth Éva még szoptatja másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20181127-horvath-eva-meg-szoptatja-masfel-eves-kisfiat.htmlHorváth Éva egyre többet dolgozik, habár igyekszik Kristófot mindenhová magával vinni, kétségtelenül kevesebbet vannak együtt. A műsorvezető azt hitte, ez segít majd gyermekének leszokni a szopizásról, de nem így lett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.