Amal és George Clooney lesznek Meghan Markle és Harry herceg gyermekének keresztszülei

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
George Clooney Meghan Markle keresztszülő Amal Clooney Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amal és George Clooney lehetnek Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött gyermekének keresztszülei.

Amióta kiderült, hogy Meghan Markle babát vár, azonkívül, hogy mi lesz a baba neme, mindenki azt találgatja, vajon kik lesznek a keresztszülők. A Daily Mail most azt írja, a szerencsés választott szinte biztosan a Clooney család lesz.

George Clooney és Amal Clooney hamarosan keresztszülők lehetnek Forrás: AFP/Ian West

Köztudott, hogy Meghan és Amal régóta szoros barátságot ápol egymással, és emiatt az utóbbi időben Harry és George is közel került egymáshoz. Mint ismeretes, a hercegi pár nyáron a Comói-tónál is meglátogatta Clooneyékat.

A lap azt írja, a színész büszkén mesélte el ismerőseinek, hogy valószínűleg ő lesz a keresztapa, és azt tervezi, hogy miután megszületett a kicsi, egyből elutazik, hogy meglátogassa a boldog családot.

Meghan és Harry tavaszra várják a kicsit Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Híres nők, akik nyíltan vállalják, hogy nem akarnak gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20181128-hires-nok-sztarok-akik-nyiltan-vallaljak-hogy-nem-akarnak-gyereket.htmlAzokat a nőket, akik nem terveznek gyermeket vállalni, szokás önzőnek, butának nevezni. Sőt sokan úgy tartják, aki nem szül, az nem is igazi nő. A tudatos gyermektelenséggel korábban már részletesen foglalkoztunk – sok tévhitről rántottuk le a leplet -, most mutatunk néhány példát erre a jelenségre a sztárvilágból is. Család--Megszületett Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181129-megszuletett-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kislanya.htmlAz Instagramon jelentette be Kucsera Gábor, hogy megszületett a kislánya, Kucsera Milla. A büszke apuka fotót is mutatott a csöppségről. Család--Megmutatta kisfia arcát Szinetár Dóra - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181128-megmutatta-kisfia-arcat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra és kisfia, Benjamin a hűvös idő ellenére is kimozdult egy kicsit, séta közben pedig még szelfiztek is egyet. CsaládOrigoItt az első fotó Kasza Tibiék babájáról: a büszke anyuka osztotta meg a képethttp://www.life.hu/csalad/20181128-itt-az-elso-foto-kasza-tibiek-babajarol-a-buszke-anyuka-osztotta-meg-a-kepet.htmlDarai Andrea, azaz Manker egy fotóval köszönte meg a rajongóknak sok szeretet és kedvességet, amit az elmúlt hónapokban kaptak. A kicsiből természetesen alig látszik valami. Család--Farkasházi Réka a közösségi oldalán mutatott magáról gyerekkori fotóthttp://www.life.hu/csalad/20181127-farkashazi-reka-kozossegi-oldalan-mutatott-magarol-gyerekkori-fotot.htmlTündéri fotókat posztolt közösségi oldalára Farkasházi Réka. Valaki saját gyerekkori képeivel lepte meg a színésznőt. Család--Korcsolyázás közben fotózták le Katie Holmes és Tom Cruise lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20181126-korcsolyazas-kozben-fotoztak-katie-holmes-es-tom-cruise-lanyat-surit.htmlRitkán készül fotó Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermekéről, Suriról. Most azonban a lesifotósok korcsolyázás közben lencsevégre kapták a fiatal lányt, így láthatjuk, mennyire hasonlít édesanyjára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.