Nótár Mary édesanyja elvesztéséről vallott

halál Nótár Mary anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy éve, hogy Nótár Mary elvesztette az édesanyját: december 24-én távozott az élők sorából. Az idei lesz az első ünnep nélküle. 

Szomorú lesz idén Nótár Mary számára a karácsony, hiszen tavaly december 24-én vesztette el az édesanyját. Váratlanul távozott az élők sorából, hiánya még mindig nagyon fáj az egész családnak.

Nótár Mary december 24-én az édesanyjára emlékezik majd Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az orvosok közölték, hogy készüljünk a búcsúra. Talán van valami jelentése, hogy épp szenteste ment el egy jobb helyre.

Story Magazinnak

Lélekszaggató képek a világ két arcáról - Háború és béke, szegénység és jóléthttp://www.life.hu/csalad/20181128-lelekszaggato-kepek-a-vilag-ket-arcarol-haboru-es-beke-szegenyseg-es-jolet.htmlA szegénység és a gazdagság, a béke és a háború csupán szavak, amelyek ellentétei egymásnak. Legalábbis a nyelvünkben csupán ennyit jelentenek. Ám a szavakon túl ott rejlik a kézzelfogható valóság, amely önmagában is döbbenetet képes kiváltani az emberi elméből. A következő képeket lehetne hatásvadásznak nevezni, ha nem a kőkemény igazság mutatkozna meg rajtuk. CsaládOrigo16 év után válik Ábel Anita: egy hónapja költözött el tőle férje, Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20181130-16-ev-utan-valik-abel-anita-egy-honapja-koltozott-el-tole-ferje-krisztian.htmlAhogy megírtuk, a Best magazinnak adott interjút Ábel Anita, amelyben elmondta: 16 év után válik a férjétől. Krisztián egy hónapja költözött el otthonról, és mostanra már a lányuk, Luca is megszokta az új helyzetet. Család--Egy Diana hercegnéhez közel álló asztrológus elárulta, mikor születhet Harry herceg gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181129-egy-diana-hercegnehez-kozel-allo-asztrologus-elarulta-mikor-szulethet-harry-herceg-gyermeke.htmlDebbie Frank Diana hercegné személyi asztrológusának vallja magát. Azt állítja, hogy már most meg tudja jósolni, hogy mikor születik meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. Család--Híres nők, akik nyíltan vállalják, hogy nem akarnak gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20181128-hires-nok-sztarok-akik-nyiltan-vallaljak-hogy-nem-akarnak-gyereket.htmlAzokat a nőket, akik nem terveznek gyermeket vállalni, szokás önzőnek, butának nevezni. Sőt sokan úgy tartják, aki nem szül, az nem is igazi nő. A tudatos gyermektelenséggel korábban már részletesen foglalkoztunk – sok tévhitről rántottuk le a leplet -, most mutatunk néhány példát erre a jelenségre a sztárvilágból is. Család--Amal és George Clooney lesznek Meghan Markle és Harry herceg gyermekének keresztszüleihttp://www.life.hu/csalad/20181129-amal-es-george-clooney-lesznek-meghan-markle-es-harry-herceg-gyermekenek-keresztszulei.htmlAmal és George Clooney lehetnek Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött gyermekének keresztszülei. Család--Megszületett Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181129-megszuletett-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kislanya.htmlAz Instagramon jelentette be Kucsera Gábor, hogy megszületett a kislánya, Kucsera Milla. A büszke apuka fotót is mutatott a csöppségről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.