Takács Nikolas az édesanyjával szelfizett: fotó

édesanya fotó Takács Nikolas szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nikolas még sosem posztolt édesanyjával közös szelfit: ezúttal erre is sor került.

Gyönyörű nő Takács Nikolas édesanyja. A csodás hangú énekes méltán büszke rá. Együtt bálozott anya és fia, ebből az alkalomból született a közös szelfi, amit a rajongók egyenesen imádnak.

Elképesztő! Így néz ki most Takács Nikolas

Takács Nikolas életmódot váltott és brutálisan kigyúrta magát.

Ők a legboldogabb telt, idős hölgyek: Erdős Juci plus size fotós legújabb projektjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-erdos-juci-plus-size-fotos-festmenyei-a-nyanyak-es-barataik.htmlA plus size fotós, Erdős Juci bebizonyította, hogy mennyire sokoldalú művész. Korábban akt és Frida Kahlo sorozatáról, illetve a #mindideálokvagyunk kampányáról is hírt adtunk, most azonban nem a fotózásban, hanem a festészetben mutatta meg kreativitását. Egy dolog azonban nem változott: Juci továbbra is a sokszínűséget, a női test szépségét hirdeti. Ez Zsír!--Sarka Kata már-már túl vékony: aggódnak érte a követőihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181201-sarka-kata-mar-mar-tul-vekony-aggodnak-erte-kovetoi.htmlMár a rajongóinak is feltűnt, mennyire vékony Sarka Kata. Sokan arra buzdítják, hogy egyen rendesen. Ez Zsír!OrigoKiderült, hol rontjuk el a diétánkathttp://www.life.hu/ez-zsir/20181201-kiderult-hol-rontjuk-el-a-dietankat.htmlKiderült, hol rontják el a legtöbben a diétájukat. Vajon te is itt hibázol? Ez Zsír!OrigoÁbel Anita fogyásához a válása is hozzájárulhatotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181201-abel-anita-fogyasahoz-valasa-is-hozzajarulhatott.htmlAz utóbbi időben alaposan lefogyott Ábel Anita. Bár eddig úgy tudtuk, diétával sikerült leadnia a pluszkilóit, szinte biztos, hogy a fogyásához a válságba jutott házassága is hozzájárult. Ez Zsír!--A legfinomabb tejalternatívák müzlis reggelikhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-legfinomabb-tejalternativak-kivalo-muzlis-reggelihez.htmlKi állatbaráti okokból, ki allergia miatt, ki pedig szimplán az íze miatt választja a növényi tejeket, amelyekből egyébként igen széles a paletta és legtöbbjüket akár otthon is el lehet készíteni. Ez Zsír!OrigoKatie Betzing vlogger a Victoria's Secret angyalainak diétáját követte: ezt tapasztaltahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-katie-betzing-vlogger-a-victorias-secret-angyalainak-dietajat-kovette.htmlA vlogger szeret a különböző étrendekkel kísérletezni, ezúttal a Victoria's Secret angyalainak a diétája került terítékre. Egy hétig tesztelte, milyen is a modellek élete, majd bemutatta a tapasztalatait. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.