Kollányi Zsuzsi megmutatta, mekkorát nőttek már ikrei

anyaság ikrek gyerekek család Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig titkolta Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy ikrei születtek. Bálint és Bence ma már jól vannak, édesanyjuk most azt is megmutatta, milyen nagyot nőttek. 

Eleinte nem lehetett tudni, hogy ikreknek adott életet Kollányi Zsuzsi énekesnő. A kis Bencét ugyanis műteni kellett, Bálint pedig inkubátorba került születése után.

Ma már azonban mindketten egészségesek, édesanyjuk egy friss fotót is mutatott a két hihetetlenül aranyos csöppségről. Debrecenbe tettek egy kis kirándulást, nagyon boldognak tűnik a család.

Santa Claus, Joulupukki, Sinterklaas és társaik – Mikulás a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181130-santa-claus-joulupukki-sinterklaas-es-tarsaik-mikulas-napi-es-karacsonyi-hagyomanyok.htmlNéhány nap múlva a Mikulás becsempészi apró csomagjait a gyerekek cipőcskéibe. Talán nem is gondolnánk, de Európa különböző vidékein más és más formában és kísérettel tűnik fel a „kedves, öreg Télapó". Izlandtól Spanyolországig eredtem a fehérszakállú nyomába. CsaládOrigoSzandiék Karácsonyát férje édesanyjának halála árnyékolja be - videóhttp://www.life.hu/csalad/20181203-szandiek-karacsonyat-ferje-edesanyjanak-halala-arnyekolja-be-video.htmlÖt évvel ezelőtt hunyt el Szandi férjének, Bogdán Csabának az édesanyja, akit az énekesnő második anyukájaként szeretett. Azóta nem az igazi a karácsonyuk...Család--Rácz Gigi kisbabát vár: egzotikus fotóval tudatta az örömhírthttp://www.life.hu/csalad/20181202-racz-gigi-kisbabat-var-egzotikus-fotoval-tudatta-az-oromhirt.htmlRácz Gigi, Young G testvére kisbabát vár. Gyönyörű fotón tudatták az örömhírt.CsaládOrigoEgy állami gondozott lány szomorú története - Kendőzetlenülhttp://www.life.hu/csalad/20181130-egy-allami-gondozott-lany-szomoru-tortenete.htmlLilit és testvérét kisgyermekkorukban vette utoljára igazi családi légkör körül - szép ház, biztos jövedelem, biztonság és kiszámíthatóság. Élete akkor fordult fel, amikor édesapja börtönbe került. Ezután a megcsorbult család ide-oda költözött, mindig valaki másnál húzták meg magukat. Édesanyja a hirtelen rázúduló egyedülálló szülői és családfenntartói szereppel nem tudott megbirkózni, és szépen lassan az italba fojtotta a frusztrációját, aminek tragédia és állami gondozás lett a vége. CsaládOrigoAzurák Csaba gyönyörű családi fotóval nyitotta meg az adventi időszakot: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181202-azurak-csaba-gyonyoru-csaladi-fotoval-nyitotta-meg-au-adventi-idoszakot.htmlAzurák Csaba közösségi oldalán édes családi fotót posztolt. Család--Takács Nikolas az édesanyjával szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181202-takacs-nikolas-edesanyjaval-szelfizett-foto.htmlTakács Nikolas még sosem posztolt édesanyjával közös szelfit: ezúttal erre is sor került. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.