Egy apa frappáns büntetést eszel ki undok lányának: 7 kilométert kellett gyalogolnia

iskolabusz iskola büntetés lány család apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolabuszon szekálta társait egy lány. Az édesapja mindent elsöprő büntetést eszel ki számára. 

Több mint 14 milliószor nézték már meg néhány nap alatt azt a videót, amelyet egy édesapa, Matt Cox arról készített, hogy megbünteti a lányát.

Az Ohio államban élő 10 éves kislányt 3 napra kitiltották az iskolabuszról, mert szekálta a társait. Így közölte apjával, hogy ez alatt az idő alatt neki kell iskolába vinnie autóval. Matt megrökönyödött azon, hogy a gyermeke úgy érzi, ezek neki alanyi jogon járnak - írja a 24.hu.

Éppen ezért úgy döntött, a lányának gyalog kell megtennie a 7 kilométeres távot. Ő az autójával követte, és telefonra vette a vezeklést. A kislány az út elején még dühös volt, feldúlt volt, a végére azonban megnyugodott.

Csisztu Zsuzsa és családja már javában készül az ünnepekrehttp://www.life.hu/csalad/20181206-csisztu-zsuzsa-es-csaladja-mar-javaban-keszul-az-unnepekre.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, hogyan zajlik náluk a karácsony. CsaládOrigoTedd szebbé a karácsonyt! – Összegyűjtöttük, hogy hová tudsz adományoznihttp://www.life.hu/csalad/20181204-tedd-szebbe-a-karacsonyt-osszegyujtottuk-hogy-hova-tudsz-adomanyozni.htmlAdományozni nem sak karácsonykor lehet, de az ünnep minőségéből adódóan ebben az időszakban a legaktívabbak az emberek. Fontos, hogy ne azt vidd el egy-egy gyűjtőhelyre, amit egyébként kidobnál. Azért, mert valaki szegény, nehéz helyzetű, még nem a lejárt szavatosságú konzerveket, törött játékokat, lyukas ruhákat érdemli. Ezeket a különböző alapítványok és adománygyűjtő helyek egyébként ki is szelektálják. CsaládOrigoGyermeket vállalt a pár, akik között 30 év a korkülönbséghttp://www.life.hu/csalad/20181206-gyermeket-vallalt-a-par-akik-kozott-30-ev-a-korkulonbseg.htmlEgy 24 éves nő elárulta, milyen is a kapcsolata gyermeke apjával, a nála 30 évvel idősebb férjével. Család--Szülei 15 évesen kényszerítették házasságra Rubie Marie-t http://www.life.hu/csalad/20181206-szulei-15-evesen-kenyszeritettek-hazassagra-rubie-mariet.htmlA Walesben született Rubie Marie-t 15 évesen házasságra kényszerítették a szülei: újdonsült férje mindennap megerőszakolta, hogy a lány teherbe essen. CsaládOrigoMegszületett Ábrahám Edit és Andorai Péter unokájahttp://www.life.hu/csalad/20181206-megszuletett-abraham-edit-es-andorai-peter-unokaja.htmlIfj. Andorai Péter és felesége, Dorina az egyik közösségi oldalon osztották meg az örömhírt, miszerint megszületett gyermekük, Andorai Léna. Család--Détár Enikő elmondta, hogy egyszer lemondott egy örökbe fogadásrólhttp://www.life.hu/csalad/20181206-detar-eniko-elmondta-hogy-egyszer-lemondott-egy-orokbe-fogadasrol.htmlMielőtt színésznő lett Détár Enikő, egy gyermekotthonban dolgozott nevelőként. Szeretett volna örökbe fogadni egy kisfiút, ám az édesanyja lebeszélte róla. Ám most is vannak gyermekek az életében. A sajátjain kívül párja gyermekei is zsivajjal töltik meg a házat. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.