Palik László Palik Júlia lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László első házasságából született gyermekéről nem sokat hallani, pedig már felnőtt, sikeres nő. Ő Palik Júlia. 

Palik Lászlónak két fia született Marsi Anikótól, Vilmos és Vince sem kicsik már, de rajtuk kívül az első házasságából született egy lánya is, aki már felnőtt nő. Az elmúlt években ugyan mindannyian visszavonultan éltek - bár hamarosan Palik László is visszatér a képernyőre -, Júliáról akkor sem hallhattunk sokat, amikor még édesapja javában szerepelt a médiában.

Palik László lánya már felnőtt nő Forrás: TV2

Ezért aztán sokan nem is tudják, milyen karriert futott be: Palik Júlia a nemzetközi kapcsolatok szakértője lett, kiemelt kutatási területe a Szaúd-arábiai Királyság. Diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte, summa cum laude minősítéssel.

Ő Palik Júlia, Palik László lánya Forrás: Youtube/TEDx Talks
Csisztu Zsuzsa és családja már javában készül az ünnepekrehttp://www.life.hu/csalad/20181206-csisztu-zsuzsa-es-csaladja-mar-javaban-keszul-az-unnepekre.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, hogyan zajlik náluk a karácsony. CsaládOrigoTedd szebbé a karácsonyt! – Összegyűjtöttük, hogy hová tudsz adományoznihttp://www.life.hu/csalad/20181204-tedd-szebbe-a-karacsonyt-osszegyujtottuk-hogy-hova-tudsz-adomanyozni.htmlAdományozni nem sak karácsonykor lehet, de az ünnep minőségéből adódóan ebben az időszakban a legaktívabbak az emberek. Fontos, hogy ne azt vidd el egy-egy gyűjtőhelyre, amit egyébként kidobnál. Azért, mert valaki szegény, nehéz helyzetű, még nem a lejárt szavatosságú konzerveket, törött játékokat, lyukas ruhákat érdemli. Ezeket a különböző alapítványok és adománygyűjtő helyek egyébként ki is szelektálják. CsaládOrigoGyermeket vállalt a pár, akik között 30 év a korkülönbséghttp://www.life.hu/csalad/20181206-gyermeket-vallalt-a-par-akik-kozott-30-ev-a-korkulonbseg.htmlEgy 24 éves nő elárulta, milyen is a kapcsolata gyermeke apjával, a nála 30 évvel idősebb férjével. Család--Szülei 15 évesen kényszerítették házasságra Rubie Marie-t http://www.life.hu/csalad/20181206-szulei-15-evesen-kenyszeritettek-hazassagra-rubie-mariet.htmlA Walesben született Rubie Marie-t 15 évesen házasságra kényszerítették a szülei: újdonsült férje mindennap megerőszakolta, hogy a lány teherbe essen. CsaládOrigoMegszületett Ábrahám Edit és Andorai Péter unokájahttp://www.life.hu/csalad/20181206-megszuletett-abraham-edit-es-andorai-peter-unokaja.htmlIfj. Andorai Péter és felesége, Dorina az egyik közösségi oldalon osztották meg az örömhírt, miszerint megszületett gyermekük, Andorai Léna. Család--Új vesét kért testvérének a Mikulástól a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20181205-uj-veset-kert-testverenek-a-mikulastol.htmlMegható kéréssel fordult a Mikuláshoz egy kislány: új vesét kért a testvérének. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.