Gáspár Laci lánya, Mirjam 16 éves lett - Fotó

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
Mirjam Gáspár Laci születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci megmutatta, milyen nagyra nőtt a lánya: Mirjam már 16 éves!

Gáspár Laci büszke apukaként mutatta meg Instagram-oldalán, milyen gyönyörű már az egyetlen lánya. Mirjam 16. születésnapjára készültek, ez alkalomból osztott meg közös képet Laci. Természetesen az énekes rajongói mind felköszöntötték a kislányt, aki már nem is olyan kicsi.

Ő Palik Júlia, Palik László lánya - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181206-o-palik-julia-palik-laszlo-lanya.htmlPalik László első házasságából született gyermekéről nem sokat hallani, pedig már felnőtt, sikeres nő. Ő Palik Júlia. CsaládOrigoEgy apa frappáns büntetést eszel ki undok lányának: 7 kilométert kellett gyalogolniahttp://www.life.hu/csalad/20181206-egy-apa-frappans-buntetest-eszel-ki-undok-lanyanak-7-kilometert-kellett-gyalogolnia.htmlAz iskolabuszon szekálta társait egy lány. Az édesapja mindent elsöprő büntetést eszel ki számára. CsaládOrigoCsisztu Zsuzsa és családja már javában készül az ünnepekrehttp://www.life.hu/csalad/20181206-csisztu-zsuzsa-es-csaladja-mar-javaban-keszul-az-unnepekre.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, hogyan zajlik náluk a karácsony. CsaládOrigoGyermeket vállalt a pár, akik között 30 év a korkülönbséghttp://www.life.hu/csalad/20181206-gyermeket-vallalt-a-par-akik-kozott-30-ev-a-korkulonbseg.htmlEgy 24 éves nő elárulta, milyen is a kapcsolata gyermeke apjával, a nála 30 évvel idősebb férjével. Család--Szülei 15 évesen kényszerítették házasságra Rubie Marie-t http://www.life.hu/csalad/20181206-szulei-15-evesen-kenyszeritettek-hazassagra-rubie-mariet.htmlA Walesben született Rubie Marie-t 15 évesen házasságra kényszerítették a szülei: újdonsült férje mindennap megerőszakolta, hogy a lány teherbe essen. CsaládOrigoMegszületett Ábrahám Edit és Andorai Péter unokájahttp://www.life.hu/csalad/20181206-megszuletett-abraham-edit-es-andorai-peter-unokaja.htmlIfj. Andorai Péter és felesége, Dorina az egyik közösségi oldalon osztották meg az örömhírt, miszerint megszületett gyermekük, Andorai Léna. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.