Frederick Connie-nak el kellett döntenie, hogy a felesége vagy a még meg nem született gyermeke éljen

Forrás: Shutterstock -
Frederick Connie élet feleség család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frederick Connie-nak felesége és meg nem született gyermeke életéről kellett határoznia: csak az egyiküket választhatta.

Lehetetlen választás elé került Frederick Connie: el kellett döntenie, hogy a még meg nem született gyermekét mentsék meg az orvosok, vagy a feleségét. A nőnél korábban indult meg a szülés, a férje otthon vérben fürödve talált rá, és egyből a kórházba sietett vele.

Frederick Connie-nak el kellett döntenie, hogy a felesége vagy a még meg nem született gyermeke éljen - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az orvosok küzdöttek, de a helyzet olyan súlyos volt, hogy csak egyikük életét tudták megmenteni. Ha a lánya mellett dönt, akkor a felesége életét veszélyezteti, ha a szerelme mellett, akkor pedig a gyermekét veszíti el. Frederick úgy határozott, hogy a lányát mentsék meg az orvosok, mint mondta, azért, mert a felesége soha nem bocsátott volna meg neki, ha nem így tesz. Császármetszést hajtottak végre a nőn, akinek mutattak képeket a lányáról, mielőtt meghalt volna - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.