Iszak Eszter család gyermek gyermekkor szegénység nélkülözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Esztert és öccsét egyedül nevelte az édesanyjuk. Rengeteget dolgozott, nagymamájuk vigyázott rájuk, tudták, mi a nélkülözés.

Rászorulókon segít Iszak Eszter, ételosztásokon vesz részt. Leginkább az idősek sorsa érinti meg, mint mondta: a nagymamája jut róluk eszébe. De ők is megtanulták, hogy mi a nélkülözés.

„Édesanyám fonónő volt, egyedül nevelt minket az öcsémmel. Megpróbált mindent megadni nekünk erején felül, napi tizenhat órát dolgozott a fonodában. Persze volt fűtésünk és fedél is a fejünk felett, de tudom, milyen érzés nélkülözni” – mesélte a Best magazinnak Iszak Eszter, aki az első diplomás a családban.

Iszak Eszter ételosztásokon segít Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mint mondta: édesanyja reggeltől estig dolgozott, a nagymamája vigyázott rájuk. Már együtt laknak az öccsével Budapesten, az édesanyja még mindig Dunaújvárosban él, de tudja támogatni.

Kiss Ramóna azt fontolgatja, hogy kádban szüli meg a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20181213-kiss-ramona-fontolgatja-hogy-kadban-szuli-meg-gyermeket.htmlHamarosan megszületik Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermeke, Noé. A pár nagyon várja a baba érkezését, már a szülést tervezgetik. Család--A várandós nők ideáljai, avagy celebmamik, akik (anti)példaként állnak előttünkhttp://www.life.hu/csalad/20181209-a-varandos-nok-idealjai-avagy-igy-fogytak-le-szules-utan-a-sztar-anyak.htmlA várandóság alatti változások gyakran sokként érik a kismamákat. A has hatalmasra nő, itt-ott nem várt zsírpárnákra lesznek figyelmesek, közben küzdenek a vizesedéssel, az ízületi fájdalmakkal, fáradsággal. A szülés alatt átélt trauma után egyből jön a nyomás: vissza kell fogyni. A feleslegek leadása sokféle formát ölthet, amelyek alapját gyakran a hírességek példája adja. Nos, most lerántjuk a leplet a sztármamikról, hiszen ők is csak emberek. CsaládOrigoMegszületett Mák Kata babájahttp://www.life.hu/csalad/20181211-megszuletett-mak-kata-babaja.htmlMegszületett Mák Kata rádiós műsorvezető gyermeke. A kicsi és anyukája is remekül vannak. Család--Ez a család minden évben elkészítette a legviccesebb karácsonyi képeslapokathttp://www.life.hu/csalad/20181211-ez-a-csalad-minden-evben-elkeszitette-a-legviccesebb-karacsonyi-kepeslapokat.htmlSzinte nincs olyan család, akik ne csinálnának családi fotót karácsonykor. A képeslapküldés hagyománya azonban már szinte teljesen kiveszett. A Bergeron család igyekszik életben tartani ezt a szokást úgy, hogy évről évre elkészítik a család számára a lehető legviccesebb képeslapokat. CsaládOrigoIlyen adventi naptárakkal leptétek meg idén a gyermekeiteket – Nyereményjáték eredményhirdetésehttp://www.life.hu/csalad/20181210-adventi-naptarak-nyeremenyjatek-eredmenyhirdetes.htmlKöszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok velünk. Rengeteg szebbnél szebb adventi naptárt küldtetek be hozzánk, amelyeken látszott, hogy mekkora szeretettel és odafigyeléssel készültek. A döntés nehéz volt, de végül megszületett. CsaládOrigoÍgy fogják hívni Weisz Fanni és Hajmásy Péter születendő gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20181211-igy-fogjak-hivni-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-szuletendo-gyermeket.htmlWeisz Fanni elárulta, hogyan fogják elnevezni születendő gyermeküket a férjével, Hajmásy Péterrel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.