Justin Bieber és Hailey Baldwin családja új taggal bővült: fotó

Justin Bieber új családtag Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber és Hailey Baldwin néhány hónapja házasodtak össze, de máris új családtag érkezett hozzájuk: egy cuki kiskutya.

A friss házasok karácsonyra meglepték magukat egy gyönyörű cuki kiskutyával, aki az Oscar nevet kapta.

Justin és Hailey még csak néhány hónapja házasok, de elérkezettnek látták az időt, hogy felelősséget vállaljanak egy szőrös kutyagyerekért. Cuki család.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meet our dogson his name is #Oscar

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Karácsonykor is tehetünk az öngyilkosságok megelőzéséérthttp://www.life.hu/csalad/20181218-karacsonykor-is-tehetunk-ongyilkossagok-megelozeseert.htmlKözeleg a karácsony, a családok és a szeretet ünnepe. Vajon csak véletlen, hogy ezt az időszakot sokan az öngyilkosságokkal kötik össze? A hazai adatokról, rizikófaktorokról, megelőzésről és a gyász feldolgozásáról Bérdi Márk klinikai szakpszichológust, az Alapítvány az Öngyilkosság Ellen kuratóriumi tagját kérdeztem. CsaládDaganatos betegségben szenvedő gyermekeknek segített a HE-DO Kft.http://www.life.hu/csalad/20181219-daganatos-betegsegben-szenvedo-gyermekeknek-segitett-a-he-do-kft.htmlA különböző daganatos megbetegedésekkel szemben hősiesen harcoló kisgyermekek küzdelmét próbálja megkönnyíteni a Heves megyei gyökerekkel rendelkező HE-DO Kft., amely a SOTE II. számú Gyermekgyógyászati Klinika kérésére egy volumetrikus infúziós pumpát adományozott az intézetnek. A készüléknek a gyermekintenzíven veszik majd nagy hasznát. CsaládOrigoWeisz Fanni a férjével és három macskájukkal tölti a szentestéthttp://www.life.hu/csalad/20181219-weisz-fanni-ferjevel-es-harom-macskajukkal-tolti-a-szentestet.htmlWeisz Fanni nem látogatja meg az édesanyját szenteste, azt a férjével és háziállataikkal tölti. Az anyja reméli, legalább az ünnep egyik napján találkozhat a gyermekével. CsaládOrigoMeseszerű karácsonyi képeket készítettek kórházban fekvő gyerekekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20181216-meseszeru-karacsonyi-fotokat-keszitettek-korhazban-fekvo-gyerekekrol.htmlA karácsonyt valóban körbelengi az a fajta szeretet és együttérzés, amellyel az év ezen időszakában könnyebben segítünk másoknak. Korábbi cikkünkben mi is írtunk az adományozás értékéről, most pedig ennek egy igen érdekes formájáról adott hírt a Bored Panda. CsaládOrigoÜnnepek alatt fogan a legtöbb magyar babahttp://www.life.hu/csalad/20181218-unnepek-alatt-fogan-a-legtobb-magyar-baba.htmlA tíz leggyakoribb születésnapból hét szeptember 19. és 26. között van, ez pedig azt jelenti, hogy a karácsonyi ünnepek alatt fogan hazánkban a babák nagy része. CsaládOrigoIzlandi és német karácsonyi szörnyek (18+)http://www.life.hu/csalad/20181214-izlandi-es-nemet-karacsonyi-decemberi-szornyek.htmlA gyermekek – és időnként a felnőttek – fegyelmezése mindig is gondot jelentett. Régen erre igen egyszerű módot találtak az emberek: szörnyeket teremtettek, akik karácsony környékén lesnek a rossz, neveletlen és szófogadatlan gyermekekre. Büntetéseik olyan kegyetlenek voltak, hogy még a vásott kölyköket is valódi félelem járta át a nevük hallatán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.