Sarka Kata is elkészítette az idei karácsonyi családi fotót: mutatjuk

Sarka Kata család karácsonyi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és családja is lázasan készül már a karácsonyra. Gyönyörű fotó is készült róluk.

Sarka Kata kisfiával, kislányával és két kutyájukkal pózol egy gondosan feldíszített karácsonyfa előtt.

Rajongói nem győzték dicsérni a szépen megkomponált fotót.

„Hühaaaa, nagyon szep csalad vagytok igy 3-an is” – írta az egyik kommentelő.

Sarka Kata 8 kilót fogyott

Habár valószínűleg Sarka Kata követőinek nem tűnt fel, a műsorvezetőn saját bevallása szerint volt felesleg, amitől kemény munkával sikerült megszabadulnia: 8 kilót fogyott.

Karácsonykor is tehetünk az öngyilkosságok megelőzéséérthttp://www.life.hu/csalad/20181218-karacsonykor-is-tehetunk-ongyilkossagok-megelozeseert.htmlKözeleg a karácsony, a családok és a szeretet ünnepe. Vajon csak véletlen, hogy ezt az időszakot sokan az öngyilkosságokkal kötik össze? A hazai adatokról, rizikófaktorokról, megelőzésről és a gyász feldolgozásáról Bérdi Márk klinikai szakpszichológust, az Alapítvány az Öngyilkosság Ellen kuratóriumi tagját kérdeztem. CsaládOrigoMegszületett Nagy Feró második unokájahttp://www.life.hu/csalad/20181222-megszuletett-nagy-fero-masodik-unokaja.htmlNem is lehetne boldogabb a karácsony Nagy Feróéknál. A zenész fia, Hunor édesapa lett. CsaládFotó: Mudra László - OrigoÍgy néz ki Zoltán Erika 21 éves lánya - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181222-igy-nez-ki-zoltan-erika-21-eves-lanya.htmlZoltán Erika szépséges lánya szinte észrevétlenül vált kislányból felnőtt nővé: Zozi már 21 éves. CsaládOrigoEgy glutén- és tejfehérje-érzékeny autista kisfiú legszebb karácsonyi ajándékahttp://www.life.hu/csalad/20181218-egy-etelallergias-gluten-es-tejfeherje-erzekeny-autista-kisfiu-karacsonyi-ajandeka.htmlÍgy karácsony előtt mindig jóleső érzéssel olvasunk olyan történeteket, amelyeknek középpontjában az odafigyelés és az önzetlenség áll. A most következő is ilyen lesz: egy tarnaszentmiklósi szülőpárnak nyújtott segítséget az Allergiamentes Életért Alapítvány, kilencéves glutén- és tejfehérje-érzékeny autista kisfiúk, Miklós élelmezésének támogatásával. Szarka Dorottyával, az alapítvány dietetikusával beszélgettünk. CsaládOrigoRémisztő és érdekes dolgok, amiket gyerekek mondtakhttp://www.life.hu/csalad/20181214-remiszto-es-erdekes-dolgok-amiket-gyerekek-mondtak-szellemek-lelekvandorlas.htmlKorábban már feldolgoztunk pár olyan történetet, amelyekben gyerekek előző életeikről mesélnek, most pedig a Bright Side által összegyűjtött hátborzongató és érdekes történetek közül hoztunk el párat, amelyek főszereplői kisgyerekek. CsaládOrigoEgy dolgot mindenképpen kerülj el várandósan karácsonykor: a stresszthttp://www.life.hu/csalad/20181215-keruld-a-stresszt-karacsonykor-kismamakent-varandosan.htmlIgen, tudjuk, hogy a várandósság nem betegség, de mégiscsak egy másállapot, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagynod a karácsonyi időszakban sem. Nem kell természetesen a kanapéról figyelned a sürgés-forgást, de próbálj másként hozzáállni az ünnepi teendőkhöz. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.