Egy családi montázzsal lepte meg Majkát testvére karácsonyra - fotó

karácsony család Majka montázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható ajándékot kapott testvérétől karácsonyra Majka, aki meg is osztotta a meglepetést közösségi oldalán.

Szüleit és testvéreit ábrázolja az a montázs, amit Majka karácsonyra a testvérétől kapott. Közösségi oldalán mutatta meg a megható ajándékot a rapper.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszi Tomi♥️ #anyaapatesok

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Vicces családi karácsonyi videót osztott meg Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20181226-vicces-csaladi-karacsonyi-videot-osztott-meg-liptai-claudia.htmlEgy vicces családi videót készített Liptai Claudia és családja karácsony alkalmából. CsaládOrigoIzlandi és német karácsonyi szörnyek (18+)http://www.life.hu/csalad/20181214-izlandi-es-nemet-karacsonyi-decemberi-szornyek.htmlA gyermekek – és időnként a felnőttek – fegyelmezése mindig is gondot jelentett. Régen erre igen egyszerű módot találtak az emberek: szörnyeket teremtettek, amelyek karácsony környékén lesnek a rossz, neveletlen és szófogadatlan gyermekekre. Büntetéseik olyan kegyetlenek voltak, hogy még a vásott kölyköket is valódi félelem járta át a nevük hallatán. CsaládOrigoMegmutatta a családját Ákos: hatalmasat nőttek a gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20181225-megmutatta-regen-latott-gyerekeit-akos.htmlCsaládi fotót tett közzé karácsony alkalmából Ákos. Már régen láthattuk a gyerekeit. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoIsmert emberek szívet melengető karácsonyi idézeteihttp://www.life.hu/csalad/20181218-ismert-emberek-sztarok-szivet-melengeto-karacsonyi-idezetei.htmlSzenteste a várakozással és csodákkal teli kétnapos ünnep előestéje. A legtöbben ezen a napon, december 24-én díszítjük a fát, amely alá délután vagy este bekerülnek az ajándékok. A család közösen költi el az ebédet, a vacsorát, beszélgetnek, játszanak: van idejük egymásra. Ezen a szívet melengető napon hozunk pár kedves és meglepő, karácsonnyal kapcsolatos idézetet külföldi és hazai ismert emberektől. CsaládOrigoSarka Kata is elkészítette az idei karácsonyi családi fotót: mutatjukhttp://www.life.hu/csalad/20181223-sarka-kata-is-elkeszitette-az-idei-karacsonyi-csaladi-fototmutatjuk.htmlSarka Kata és családja is lázasan készül már a karácsonyra. Gyönyörű fotó is készült róluk. CsaládOrigoMegszületett Nagy Feró második unokájahttp://www.life.hu/csalad/20181222-megszuletett-nagy-fero-masodik-unokaja.htmlNem is lehetne boldogabb a karácsony Nagy Feróéknál. A zenész fia, Hunor édesapa lett. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.