műsorvezető üzletasszony gyerekek Egyesült Államok család Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig volt a képernyőn Gombos Edina műsorvezető, mielőtt családjával Amerikába költözött volna. Most arról mesélt, hogyan él férjével és gyermekeivel. 

Nemrégiben ünnepelte 14. házassági évfordulóját Gombos Edina műsorvezető és kubai férje, Alberto. A Hot! magazinnak pedig most azt is elárulta, hogy nagyon jól érzik magukat Amerikában, ahol évek óta élnek két közös gyermekükkel.

Alberto egy nyugat-európai cég információs technológiai főnöke, Edina pedig üzletasszony lett, szemüvegeket árul. Azt is elmondta, hogy gyermekeik, Miranda és Matteo nagy előnnyel indulnak az iskolában, hiszen több nyelven is kiválóan beszélnek.

Lilu megmutatta, milyen szépen gömbölyödik várandós pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20181227-lilu-megmutatta-milyen-szepen-gombolyodik-varandos-pocakja.htmlMásodik gyermekét várja Lilu, aki most megmutatta, milyen szépen gömbölyödik pocakja. CsaládOrigo2018 álomesküvői – Hírességek, akik idén házasodtak összehttp://www.life.hu/csalad/20181216-2018-alomeskuvoi-hiressegek-sztarok-akik-iden-hazasodtak-ossze.htmlIdén is csodás esküvőknek örülhettünk. Volt egy, ami az érdeklődés abszolút középpontjában állt, többen újrapróbálkoztak, és tanúi lehettünk első házasságukat megélő hírességek nagy napjának is. CsaládOrigoSzerelemre vágyik a kétfejű sziámi ikerpár, Abby és Brittanyhttp://www.life.hu/csalad/20181227-szerelemre-vagyik-a-ketfeju-sziami-ikerpar-abby-es-brittany.htmlCsaládra vágynak az amerikai sziámi ikrek, akik egy testtel, de két fejjel születtek. Abby és Brittany kiegyensúlyozott és boldog életet élnek. CsaládOrigoKulcsár Edina édesanyja gyermekkori fotót mutatott a szépségkirálynőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20181227-kulcsar-edina-edesanyja-gyermekkori-fotot-mutatott-a-szepsegkiralynorol.htmlMár tinédzserként is gyönyörű volt Kulcsár Edina modell és műsorvezető - derül ki abból a fotóból, amit nemrégiben édesanyja tett közzé Facebook-oldalán. CsaládOrigoNekiestek a kommentelők annak az anyukának, aki több száz ajándékkal lepte meg gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20181227-nekiestek-a-kommentelok-annak-az-anyukanak-aki-tobb-szaz-ajandekkal-lepte-meg-gyerekeit.htmlEgy brit anyuka karácsony alkalmából minden évben több száz ajándékkal lepi meg gyerekeit. CsaládOrigoTóth Vera és Tóth Gabi durván összevesztekhttp://www.life.hu/csalad/20181227-toth-vera-es-toth-gabi-durvan-osszevesztek.htmlBármennyire is szeretik egymást a Tóth testvérek, Gabi és Vera, előfordul, hogy ők is összekapnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.