Abby és Brittany Hensel szerelem sziámi ikerpár ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családra vágynak az amerikai sziámi ikrek, akik egy testtel, de két fejjel születtek. Abby és Brittany kiegyensúlyozott és boldog életet élnek.

Korábban már mi is írtunk Abby és Brittany Henselről, arról az amerikai sziámi ikerpárról, akik közös testben, két fejjel élik mindennapjaikat. A lányok 1990-ben látták meg a napvilágot, és annak ellenére, hogy egy testük van, két szívvel, gyomorral, gerinccel és tüdőpárral születtek.

A lányok mindezek ellenére is igyekeznek hétköznapi életet élni, szívesen eljárnak strandolni, és egy közösségi oldalra feltöltött videóból kiderült az is, hogy remekül röplabdáznak.

Emellett foglalkozásuk is van: gyermekeknek oktatnak matematikát az iskolában. A 28 éves lányok nem titkolják, arról álmodoznak, hogy egyszer férjhez mennek és talán gyermeket is vállalhatnak – írja a Nuus.

A 2018-as év legnagyobb sztárbotrányai: Majka és Curtis felbomlását nem fogjuk elfelejtenihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-a-2018-as-ev-legnagyobb-sztarbotranyai-majka-es-curtis-felbomlasat-nem-fogjuk-elfelejteni.htmlEz az év sem múlhatott el a sajtót megrengető sztárbotrányok nélkül. Hosszúra nyúló családi perpatvar, szakmai viták vagy éppen titokról lerántott lepel tartotta lázban az embereket. A Weisz Fanni és édesanyja között húzódó feszültség a tetőfokára hágott ebben az évben, de Majka és Curtis is szolgáltattak beszélnivalót. TV + SztárokOrigoSzilágyi István és felesége elégette pénzüket, nehéz helyzetben vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181227-szilagyi-istvan-es-felesege-elegette-penzuket-nehez-helyzetben-vannak.htmlÉvek óta anyagi és egészségügyi gondokkal küszködik Szilágyi István színművész. Az ünnepek sem hoztak számukra megnyugvást, véletlenül tűzre dobták a számlákra szánt pénzüket. TV + Sztárok--Chert 13 évesen tartóztatták le, íme a fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20181227-chert-13-evesen-tartoztattak-le-ime-a-fotoja.htmlA világhírű énekesnő, Cher nem mindig volt ártatlan bárány. 13 évesen például ellopta egyik barátja autóját. TV + Sztárok--ValóVilág 9: új lakótársakat kaptak a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20181227-valovilag-9-uj-lakotarsakat-kaptak-a-villalakok.htmlHatalmas meglepetésre ébredtek a ValóVilág 9 játékosai. Csoki kizárása és Era kiesése után új lakótársakat kaptak két ló személyében. TV + Sztárok--Így karácsonyoztak a hazai hírességek Zimány Lindáéktól Weisz Fanniékighttp://www.life.hu/sztarok/20181226-igy-karacsonyoztak-a-hazai-hiressegek-zimany-lindatol-weisz-fanniekig.htmlA hazai hírességek karácsonykor sem feledkeztek meg rajongóikról. Közösségi oldalaikon sokan mutatták meg karácsonyfájukat és osztották meg az idilli családi pillanatokat. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány képet a magyar sztárok karácsonyáról. TV + SztárokOrigoAprócska bikiniben fotózták Koroknyai Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20181226-aprocska-bikiniben-fotoztak-koroknyai-viragot.htmlKoroknyai Virág egy nyári fotóval nosztalgiázik közösségi oldalán: bikiniben mutatta meg formás fenekét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.