A legbizarrabb dolgok, amelyeket a szülők kértek a bébiszitterüktől

Forrás: Thinkstock -
bizarr bébiszitter szülők gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, melyek a legfurcsább dolgok, amelyeket a bébiszitterektől kértek a szülők.

A Mirror a különböző internetes fórumokon összeszedte azokat a legbizarrabb dolgokat, amelyeket a szülők valaha kértek a bébiszitterüktől. Nézzünk közülük néhányat!

„Az egyik család kizárólag bizonyos márkájú ásványvizet volt hajlandó a gyerekének adni, de azt is fel kellett kétszer forralni fogyasztás előtt.”

„Csakis az akkor felbontott bébiételből adhattam a kicsinek. Ha csak egy vagy két kanállal evett belőle, a maradékot ki kellett dobnom, és ha negyed óra múlva újra megéhezett a kicsi, bonthattam fel egy újat.”

Nem könnyű a bébiszitterek élete Forrás: Thinkstock

„Minden alkalommal úgy kellett elaltatnom a kicsit, hogy bekapcsoltam neki a CD-lejátszót. Ez még semmi, a felvételen nem altatódalok mentek, hanem a szülők hangja. A felvételen kifejtették, mennyire ügyes és okos gyerekük van...”

„A hároméves kislánynak lefekvés előtt Fleetwood Mac koncertet kellett lejátszani VHS kazettáról. A legfurcsább az volt, hogy a kislány ki nem állhatta az egészet, de a szülei ragaszkodtak hozzá.”

„A szülők arra kértek, hogy tegyem autóba az ikreket és két és fél órán át autókázzak velük a városban, hogy elaludjanak.”

Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a DJ Daniel Lawrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFPDavid Beckham hasonló csókot adott kislányának és feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-david-beckham-hasonlo-csokot-adott-kislanyanak-es-felesegenek.htmlEgy testbeszédszakértő szerint David Beckham feleségének és kislányának adott puszija között nincs túl sok különbség. TV + Sztárok--Presley Gerbert, Cindy Crawford fiát ittas vezetésért tartóztatták lehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-presley-gerbert-cindy-crawford-fiat-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlAz újév első óráit börtönben töltötte Cindy Crawford fia, a szintén modell Presley Gerber. Ittas vezetésért kapták el. TV + Sztárok--Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-dombi-rudolf-kajakos-kiborult-az-exatlon-hungaryben.htmlA Bajnokok csapatát erősítő Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungary című műsorban. A pontot ugyanis a Kihívók szerezték meg. TV + Sztárok--Latexruhában pózol Pásztor Anna - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-latexruhaban-pozol-pasztor-anna.htmlPásztor Anna latexruhában feszít a közösségi oldalára feltöltött friss fotóján. TV + Sztárok--Madeirai turisták fényesre dörzsölték Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-madeirai-turistak-fenyesre-dorzsoltek-cristiano-ronaldo-szobranak-nemi-szervet.htmlTuristák fényesre dörzsölgették Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.