Puskás Peti család nővér féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti és nővére, Annamária évekig nem beszéltek egymással, csak felnőttként kerültek közel egymáshoz.

Puskás Peti édesapjának első hásazzágából született egy lánya, Annamária. Petiék nem tartották a kapcsolatot a lánnyal, ez viszont mára megváltozott - írja a Blikk. Ma már annyira jóban vannak, hogy egy napot sem tudnak elképzelni egymás nélkül.

"Sokáig nagy távolság volt kettőnk között, de leginkább a korunk miatt. Már tizenhét-tizennyolc éves voltam, amikor ez megváltozott. Korábban fura volt ő nekem, hiszen én még kisgyerek voltam, így nem is értettem a nagy egyetemista lányt. Picit talán olyan volt, mint a Szex és New Yorkban, csak azt hallottam, hogy számomra érthetetlen dolgokról beszél a barátnőivel" - meséli Peti a lapnak.

A viszonyuk akkor lett szorosabb, amikor a többi testvér is utolérte őket korban.

"Tulajdonképpen akkor lett jó, amikor a testvéreim utolértek minket korban. Dani öcsémmel, Ancsival és Ancsi féltestvérével, Dorkával remek barátság alakult ki a testvérségen túl, tulajdonképpen elválaszthatatlanok lettünk. Most már ott tart a dolog, hogy az anyukáink is együtt járnak szórakozni, olyan erős lett a családi kapcsolat."

A gyermekek megérdemlik a biztonságot – A tavalyi év döbbenetes ügyei http://www.life.hu/csalad/20190102-a-gyermekek-megerdemlik-a-biztonsagot-a-tavalyi-ev-dobbenetes-ugyei.htmlIskolai megfélemlítés, zaklatás, családon belüli erőszak, megaláztatás, a biztonság hiánya és méltóság nélküli élet. Ezek azok, amelyeket egy gyermek sem érdemel meg, mégis számtalan szomorú példát látunk rájuk itthon is. A nevelő célzatú pofonok még mindig gyakran elcsattannak a magukat szerető családként definiálók zárt ajtói mögött, sőt az se ritka, amikor egy iskola az, amely hagyja, hogy a tanulói testi- és lelki épsége veszélybe kerüljön. CsaládOrigoShay Mitchell színésznő a vetéléséről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20190103-shay-mitchell-szineszno-veteleserol-meselt.htmlA Hazug csajok társaságának színésznője, Shay Mitchell Insta-storyban mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról. A tavalyi évét értékelte, amikor elmondta a rajongóinak, hogy elveszítette a gyermekét. Család--Ezért örülj, ha a gyerek hisztizikhttp://www.life.hu/csalad/20181227-jol-neveled-a-gyerekedet-ha-hisztizik.htmlA hiszti életkori sajátosság, egyetlen szülő sem ússza meg, maximum mértékében és kifejezési formájában lehet különbség. Ám akármennyire is gyűlöljük, a hisztizés bizony pozitív dolgokat is jelent. CsaládOrigoSom-Balogh Edina és férje nem terveznek harmadik gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20190103-som-balogh-edina-es-ferje-nem-terveznek-harmadik-gyermeket.htmlSom-Balogh Edina kijelentette, férjével nem terveznek harmadik gyermeket. CsaládOrigoMegmutatta gömbölyödő pocakját Cséffalvay Dorka, az Éjjel-Nappal Budapest egykori Majájahttp://www.life.hu/csalad/20190103-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-cseffalvay-dorka-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-majaja.htmlCséffalvay Dorka, vagyis az Éjjel-Nappal Budapest egykori Majája ismét várandós: terhespocakját az Instagramon mutatta meg követőinek. Család--Kim Kardashiannak és Kanye Westnek ismét gyermeke lesz!http://www.life.hu/csalad/20190103-kim-kardashiannak-es-kanye-westnek-ismet-gyermeke-lesz.htmlKim Kardashian és Kanye West a hírek szerint ismét babát várnak: negyedik csemetéjüket is béranya hordja ki. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.