Megindultak a találgatások, mikor születhet meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke

Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc -
Születés Sussex hercegnéje Meghan hercegné család gyermek Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben jelentette be Harry herceg és Meghan hercegné, hogy első gyermeküket várják. A legtöbben úgy vélték, hogy tavasszal születik majd meg a királyi sarj, ám most sokan úgy gondolják, hogy hamarabb jöhet el az időpont. 

„Már nagyon terhes vagyok” – nyilatkozta nemrégiben Meghan hercegné. Harry herceg és újdonsült felesége első gyermeküket várják. A hírt októberben jelentették be, ám szokás szerint azt nem árulták el, hogy pontosan mikorra várható a kicsi érkezése.

Meghan hercegné akár már februárban világra hozhatja gyermekét Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc

A legtöbben úgy gondolták, hogy tavaszra várható, ám sokaknak feltűnt, hogy a hercegné pocakja jobban gömbölyödik, mint az ebben az időszakban várható lenne. Így a The Sun cikke szerint felmerülhet, hogy vagy ikreket vár, de az is, hogy valójában hamarabb, akár már februárban megszületik a baba.

A brit fogadóirodákban már meg lehet tenni a téteket. A fogadók választhatnak februári, márciusi és áprilisi időpontok között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.