Megkereste spermadonorját, majd beleszeretett a leszbikus édesanya

spermadonor párkapcsolat család szerelem leszbikus sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leszbikus kapcsolatban élt Jessica Share szerelmével. Úgy döntöttek, hogy gyermeket vállalnak, ehhez pedig spermadonort vettek igénybe. Amikor kapcsolatuk megszakadt, Jessica felkereste a donort, akibe beleszeretett. 

Jessica Share és kedvese leszbikus kapcsolatban élt egymással. Szerelmüket 2 gyermekkel pecsételték meg spermadonor segítségével. A Mirror cikke szerint házasságuk 2010-ben bomlott fel. Jessica lányával, Alice-szel egyedül maradt. Párja pedig elszakította tőlük másik gyermeküket.

Amikor Alice 12 éves volt, elkezdte érdekelni, hogy ki lehet az édesapja, milyenek lehetnek az ősei, így felkutatták a spermadonort, a marketingszakemberként dolgozó, Aaron Longot.

„Úgy éreztem, mintha több évtizede ismerném” – emlékezett vissza a találkozás pillanatára Jessica. Szinte azonnal egymásba szerettek, ma pedig boldog családként élnek együtt. Mint kiderült: Aaron egy újsághirdetésben bukkant rá a felhívásra, melyben spermadonorokat kerestek.

Egy éven keresztül heti kétszer adott mintát, így vélhetően 67 gyermeke van. A férfi megpróbálta őket felkutatni, de nem mindegyiket sikerült. Jessica és Aaron ma már együtt élnek, és szívesen fogadják, ha valamelyik gyermek betoppan hozzájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.