Kanye West elárulta: negyedik gyermeküket várják Kim Kardashiannel

Kanye West szülés kim kardashian család gyermek béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már korábban is felreppentek a hírek azzal kapcsolatban, hogy Kanye West és Kim Kardashian a negyedik gyermeküket várják. Most azonban biztosnak tűnik a családgyarapodás híre. 

Már 3 gyönyörű gyermeket nevel Kim Kardashian és Kanye West. Korábban beszámoltunk róla, hogy egyes források szerint negyedik gyermekét várja a pár. Harmadik gyermeküket béranya hordta ki, mert az édesanyánál méhlepény-rendellenességet állapítottak meg az orvosok. Úgy tűnik, a negyedik gyermeknél is ezt a módot választják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A Metro cikke szerint Kanye West egy elszólásából következtethetünk arra, hogy biztos a gyermek híre. Az őt fényképező fotósok minden jót kívántak neki a születendő gyermekhez, mire ő azt mondta: „Köszönöm, srácok”.

A cikk szerint azt is tudni lehet, hogy a gyermek valószínűleg fiú lesz, valamint azt is, hogy kora májusban születik meg.

Megfelelési kényszer, avagy bármit megteszünk, hogy elfogadjanak minket?http://www.life.hu/csalad/20190102-megfelelesi-kenyszer-avagy-barmit-megteszunk-hogy-elfogadjanak-minket.htmlÉletünk során több olyan közösségnek is tagjaivá válunk, amelyek szabályait be kell tartanunk, normáikhoz alkalmazkodnunk kell, ha a zavartalan együttélés a célunk. De vajon akkor fogadnak el minket hamarabb, ha feltétel nélkül behódolunk a csoport vagy egy tekintélyszemély akaratának, vagy ha megvillantjuk önálló gondolatainkat? CsaládOrigoA legbizarrabb dolgok, amelyeket a szülők kértek a bébiszitterüktőlhttp://www.life.hu/csalad/20190104-a-legbizarrabb-dolgok-amelyeket-a-szulok-kertek-a-bebiszitteruktol.htmlKiderült, melyek a legfurcsább dolgok, amelyeket a bébiszitterektől kértek a szülők. Család--Már tudni lehet, hol születik meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190104-mar-tudni-lehet-hogy-szuletik-meg-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermeke.htmlMár régóta folynak a találgatások arról, hogy mikor és hol hozza majd világra gyermekét Meghan hercegné. Vajon követi vagy megszakítja a hagyományt? Úgy tűnik, most kiderült. Család--A gyermekek megérdemlik a biztonságot – A tavalyi év döbbenetes ügyei http://www.life.hu/csalad/20190102-a-gyermekek-megerdemlik-a-biztonsagot-a-tavalyi-ev-dobbenetes-ugyei.htmlIskolai megfélemlítés, zaklatás, családon belüli erőszak, megaláztatás, a biztonság hiánya és méltóság nélküli élet. Ezek azok, amelyeket egy gyermek sem érdemel meg, mégis számtalan szomorú példát látunk rájuk itthon is. A nevelő célzatú pofonok még mindig gyakran elcsattannak a magukat szerető családként definiálók zárt ajtói mögött, sőt az se ritka, amikor egy iskola az, amely hagyja, hogy a tanulói testi- és lelki épsége veszélybe kerüljön. CsaládOrigoÍme Pippa Middleton gyermeke egy jól elkapott lesifotónhttp://www.life.hu/csalad/20190104-ime-pippa-middleton-gyermeke-egy-jol-elkapott-lesifoton.htmlOktóberben hozta világra első gyermekét Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton. Most egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapni a csöppséget. Család--A Vörösmarty téren bulizott szilveszterkor, magára hagyta gyermekeit egy édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20190104-a-vorosmarty-teren-bulizott-szilveszterkor-magara-hagyta-gyermekeit-egy-edesanya.htmlKiskorú veszélyeztetése miatt kell felelnie annak az édesanyának, aki a szilveszteri bulizás során hagyta el gyermekeit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.