Élethű nemi szervek a játékbabákon: megdöbbent az édesanya

anyaság baba játékbaba gyerekek szülők nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk, hogy amikor levetkőztetünk egy játékbabát, az alsóneműje alatt nem találunk olyasmit, amit egy hús-vér babán látnánk, vagyis nemi szerveket. Egy édesanya azonban most olyan babát vásárolt, amelynek a gyártói még erre is figyeltek. 

Élethű péniszt és vaginát tettek a gyártók egy bizonyos fajta játékbabára. Megszokhattuk, hogy a babákon nem találunk ilyesmit, alsóneműjük alatt nem rejtőzik semmi. Egy édesanya, Rynell Miller igencsak meglepődött, amikor kibontotta a gyermekének szánt játékot.

Felháborodott, hogy élethű nemi szervekkel megáldott babákat kell a kicsi kezébe adnia – írja a Thestir.cafemom.com. A kommentelők között azonban akadtak olyan szülők, akik ezt kifejezetten jó dolognak tartják. Úgy vélik, hogy üdvös lehet, ha gyermekeik nem érzik tabunak a saját testüket, nem nemi szerv nélkül látják kedvenc játékaikat.

Míg Miller szerint a baba ikerpár kifejezetten nem gyermekbarát, addig mások úgy vélik, hogy ha már hazudnak a gyerekeiknek a húsvéti nyúlról vagy a Mikulásról, miért kellene a saját testükről is?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.