Sári Évi néha úgy érzi, túl őrült a világ ahhoz, hogy szüljön

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
anyaság gyermekvállalás Sári Évi gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi előtt ugyan ott a tökéletes szülői minta az édesanyja személyében, ennek ellenére ő még bizonytalan a gyermekvállalással kapcsolatban.

Sári Évi és édesanyja különleges kapcsolatban vannak egymással. A színésznőt az anyagi nehézségeken is átsegítette az anyukája, és akkor is hitt benne, amikor senki. Ő a tökéletes szülői minta Évi előtt, ennek ellenére a sztár még nem érzi késznek magát az anyaságra.

Sári Évi még nincs felkészülve az anyaságra Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Néha azt érzem, túl őrült a világ ahhoz, hogy szüljek.

Hot! Magazinnak

II. Erzsébet brit királynő furcsa szokásai http://www.life.hu/csalad/20190105-a-brit-kiralyno-ii-erzsebet-furcsa-szokasai.htmlII. Erzsébet igen kemény nő benyomását kelti, aki makacsul ragaszkodik az arisztokrata élet szabta határokhoz. Pedig a királynő igen érzékeny és különc ember. A brit királyi család fejeként fontos, hogy mindig példával szolgáljon, de furcsa szokásai mögött gyakran csupán egyéni okok állnak. Család--Tücsi látta kislánya arcát: felfedezte saját vonásaithttp://www.life.hu/csalad/20190110-tucsi-latta-kislanya-arcat-felfedezte-sajat-vonasait.htmlKi sem látszik a feladataiból Tücsi, aki bár várandóssága hetedik hónapjában jár, még nem hagy időt a lazításra. A műsorvezető és párja épp a költözés kellős közepén tartanak, de bíznak benne, hogy kislányuk már a kész babaszobába térhet haza. CsaládOrigoLehet, hogy a kézilabda-világbajnokság alatt születik meg Kiss Ramónáék gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190110-lehet-hogy-a-kezilabda-vilagbajnoksag-alatt-szuletik-meg-kiss-ramonaek-gyermeke.htmlKiss Ramónának már nincs sok ideje hátra, hamarosan világra hozza kisfiát. Úgy néz ki, a kézilabda-világbajnokság ideje alatt ad életet gyermekének, és a válogatott csapatból nem ők az egyetlenek, akik ekkorra várják a babájukat. CsaládOrigoIlyen, amikor hivatásos művészek életre keltik a gyermekrajzokathttp://www.life.hu/csalad/20190109-ilyen-amikor-hivatasos-muveszek-eletre-keltik-a-gyermekrajzokat.htmlA gyermeki fantázia végtelen tud lenne, ha hagyjuk szabadon szárnyalni. A kicsik gyakran lerajzolják a képzeletükben megszülető lényeket, amelyeknek most hivatásos művészek adtak új életet elképesztő alkotásokon. CsaládOrigoÁllítják: Katalin hercegné fenyegetve érzi magát Meghan hercegné miatthttp://www.life.hu/csalad/20190109-allitjak-katalin-hercegne-fenyegetve-erzi-magat-meghan-hercegne-miatt.htmlA brit királyi család két hercegnéjének vitájától hangos a sajtó hónapok óta. Látszólag karácsonykor kibékült Katalin és Meghan, ám most úgy tűnik, hogy Katalin hercegné mégis fenyegetve érzi magát. Család--Élethű nemi szervek a játékbabákon: megdöbbent az édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20190108-elethu-nemi-szervek-a-jatekbabakon-megdobbent-az-edesanya.htmlMegszokhattuk, hogy amikor levetkőztetünk egy játékbabát, az alsóneműje alatt nem találunk olyasmit, amit egy hús-vér babán látnánk, vagyis nemi szerveket. Egy édesanya azonban most olyan babát vásárolt, amelynek a gyártói még erre is figyeltek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.