Gyermeke elrablásával fenyegették meg Vasvári Vivien luxusfeleséget

Forrás: Viasat3 -
Vasvári Vivien család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán fenyegették meg Vasvári Vivient.

Vasvári Vivien a Blikknek beszélt arról, egy követője megfenyegette, hogy elrabolja a gyermekét.

"A műsorral és a nyíltságommal sok negatív dolog is jár. Vannak fura emberek vagy piti csalók, akik furcsa üzenetekkel akarnak a közelembe férkőzni. Például volt egy eset, amikor valaki, mint később kiderült, egy hamis profilról, azt írta, el fogja rabolni a gyermekem. Rögtön jeleztem neki, feljelentést teszek. Utána törölte a profilját, eltűnt az internetről, és azóta nem jelentkezett. Nem tolerálom az ilyesmit, és ezt javaslom mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül. Ne engedjen a zsaroló zaklatóknak" – fejtette ki.

"Nem is értem az ilyen embereket. Mit gondolnak magukról? Minden ilyen zaklatót, ügyeskedőt rögtön le kell szerelni. Meg kell tenni a szükséges lépéseket, akár feljelentést is, még akkor is, ha sokszor csak kamuprofil mögül szemétkedő trollokról van szó" – tette hozzá.

Forrás: Viasat3

Idén kislány lett az első fővárosi újszülötthttp://www.life.hu/csalad/20190101-iden-kislany-lett-az-elso-fovarosi-ujszulott-2019-ujev.htmlIdén kislány lett az első fővárosi újszülött; 2019 első budapesti babája a Honvédkórházban született. Miskolcon éjfél után nyolc perccel született az első vidéki baba. CsaládOrigoKülön tölti a karácsonyt Várkonyi Andi és Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20181220-kulon-tolti-a-karacsonyt-varkonyi-andi-es-bochkor-gabor-radios.htmlTizenkét év után idén külön tölti a karácsonyt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Andi kislányukkal, Nórival, Gábor pedig az édesanyjával kettesben vacsorázik szenteste. CsaládOrigoVideót posztolt Farkasházi Réka: így pelenkázza a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20181111-videot-posztolt-farkashazi-reka-igy-pelenkazza-a-kislanyat-tamarat.htmlRitkán mutatja meg szeretteit Farkasházi Réka, ám most kivételt tett, és a lányáról, a júniusban született kis Tamaráról készült videót töltött fel a közösségi oldalára. Család--Megszületett VV Tivy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181103-megszuletett-vv-tivy-kislanya-berki-tiffany-loreta.htmlMegszületett VV Tivy kislánya. A VV-szereplő még a terhesség ideje alatt hagyta el gyermeke anyját, aki a szüleihez költözött. A celeb akkor arról beszélt, a féltékenység tette tönkre a kapcsolatukat, de így is gondos édesapja lesz gyermekének. Család--Megszületett Kate Upton babájahttp://www.life.hu/csalad/20181111-megszuletett-kate-upton-fehernemumodell-babaja.htmlVilágra jött Kate Upton kislánya. A hírek szerint a baba és a mama egyaránt jól vannak. CsaládOrigoMegmutatta egy hónapos babáját, Benit Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20181101-megmutatta-egy-honapos-babajat-benit-voksan-virag.htmlAz Instagramra töltött fel fotót a modell-DJ Voksán Virág az egy hónapos kisfiáról, Beniről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.