Pál Dénes család apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július végén született meg Pál Dénes kislánya, Panna Róza. Az énekes azóta időnként betekintést enged a család életébe, mint ahogyan most is. 

"A köntös és a gyerek táskája... Sosem éreztem még magam ilyen menőnek!" – írta az alábbi kép mellé.

Gyermeke elrablásával fenyegették meg Vasvári Vivien luxusfeleségethttp://www.life.hu/csalad/20190112-gyermeke-elrablasaval-fenyegettek-meg-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlA közösségi oldalán fenyegették meg Vasvári Vivient. Család--Így játszik Szinetár Dóra kisfia, Benjihttp://www.life.hu/csalad/20181231-igy-jatszik-szinetar-dora-kisfia-benji.htmlFotómontázson mutatta meg Szinetár Dóra, hogyan játszik a kisfia. CsaládOrigoKülön tölti a karácsonyt Várkonyi Andi és Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20181220-kulon-tolti-a-karacsonyt-varkonyi-andi-es-bochkor-gabor-radios.htmlTizenkét év után idén külön tölti a karácsonyt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Andi kislányukkal, Nórival, Gábor pedig az édesanyjával kettesben vacsorázik szenteste. CsaládOrigoMegszületett VV Tivy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181103-megszuletett-vv-tivy-kislanya-berki-tiffany-loreta.htmlMegszületett VV Tivy kislánya. A VV-szereplő még a terhesség ideje alatt hagyta el gyermeke anyját, aki a szüleihez költözött. A celeb akkor arról beszélt, a féltékenység tette tönkre a kapcsolatukat, de így is gondos édesapja lesz gyermekének. Család--Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--Válásukról vallott Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20181109-valasukrol-vallott-bereczki-zoltan-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012-ben jelentették be: elválnak. Azóta egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatukról. Most A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban Bereczki megtörte a jeget. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.