Már hivatalos: Kim Kardashian és Kanye West a negyedik gyermeküket várják

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
negyedik Kanye West kim kardashian gyermek béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West a negyedik közös gyermeküket várják, akit ezúttal is béranya hord ki.

Január elején robbant a hír, miszerint Kim Kardashian és Kanye West ismét gyermeket vár. A pár azonban egészen eddig nem erősítette meg az értesüléseket. A celeb nemrég viszont megtette, méghozzá a Watch What Happens Live című talkshow-ban. Kiderült – ahogy azt korábban is sejteni lehetett –, hogy ismét béranya hordja ki a gyermeküket. Kimnek ugyanis az első két terhessége során komplikációi merültek fel, egy újabb terhesség pedig hatalmas kockázattal járt volna, ezért már a harmadik gyermeküket is béranya szülte.

Bővül Kim Kardashian és Kanye West családja Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kim a beszélgetős műsorban nemcsak azt árulta el, hogy érkezik az újabb baba, de a gyermek nemét is megosztotta: kisfiuk lesz. Kiderült, hogy azért szivárgott ki az információ, mert a karácsonyi bulin Kim becsiccsentett, és megosztotta az örömhírt néhány emberrel, akik nem tartották magukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.