Dobó Kata és volt párja heti váltásban nevelik a gyermeküket, Szofit

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dobó Kata anya gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata már régóta nincs együtt gyermeke apjával, Szofi nevelését pedig heti váltásban oldják meg. Ez azt jelenti, hogy mindketten csak minden második héten látják a lányukat.

Dobó Kata és egykori párja már régóta nincsenek együtt, de a kislányuk természetesen örökre összeköti őket. Szofit közösen nevelik, heti váltásban.

Dobó Kata minden második héten látja csak a kislányát Fotó: Polyák Attila - Origo

"Amikor elkezdtem a hivatásomat, még nem volt a fejemben az a terv, hogy egyszer édesanya leszek. Így elképzelés sem volt, hogy hogyan lehet majd megszervezni egy-egy dolgos hétköznapot, amikor a gyerek mondjuk iskolába megy, én pedig filmet forgatok vagy éppen színházban játszom. Most utólag azt tudom mondani, hogy jobb is, hogy nem terveztem semmit, hiszen szülőként az egyik legnagyobb tapasztalásom, hogy az élet gyakorlatilag tervezhetetlen" - mondta a Borsnak Dobó Kata.

Heti váltásban van Szofi, egy hetet van velem, és egy hetet az apukájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.