örökbefogadás család találkozás szeretet anya-lánya vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenkét évvel ezelőtt adta örökbe a lányát Karen Leslie. Egészen eddig semmit sem tudott róla, most azonban egy DNS-teszt eredményének köszönhetően találkozhattak. A történetük szívszorító. 

Karen Leslie 52 évvel ezelőtt esett teherbe Dick Leslie-től. Ám ekkor még nem voltak házasok. Karen vallásos családból származott, kitagadták volna, ha házasságon kívül születik gyermeke, így örökbe adták a kicsit - írja az ABC News.

Ez a lány az örökbe fogadó szülőktől az Erin Chatterton nevet kapta. Néhány évvel ezelőtt kapott egy DNS-tesztet születésnapi ajándékba, hátha megtalálhatja a vérszerinti családját. Elvégezte a tesztet, majd jeleztek is neki, hogy egyezést találtak. Ám nem a szüleit találta meg, hanem a féltestvéreit, akik édesapja első házasságából születtek. Kapcsolatba is lépett velük.

Ők faggatták az apjukat, aki nem mondott túl sokat, így a nevelőanyjukhoz fordultak. Karen és Dick ugyanis később összeházasodtak. Ő már elmondta a teljes igazságot.

"Nagyon nehéz időszak volt az életében" - idézte Karen szavait a nevelt lánya, Lori. "Teljesen eltemette magában ezt az emléket, valószínűleg azért, mert rettenetesen fájt neki" - folytatta Lori.

Hosszas levelezés után a két család találkozott egymással, így anya és lánya 52 év után újra láthatták egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.